רצח בני הזוג כדורי בי-ם: 2 קרובי משפחה נלקחו לחקירה באזהרה

רצח בני הזוג כדורי בי-ם: 2 קרובי משפחה נחקרים
הנחקרים הם בן משפחה החשוד ברצח ואשתו, שחשודה בשיבוש מהלכי משפט. החשדות נגדם התעוררו אחרי שנמצאו אי-התאמות בגרסאותיהם, והם צפויים להיעצר
מחבר יערה שפירא מחבר יערה שפירא
Getting your Trinity Audio player ready...
זירת האירוע בארמון הנציב
צילום: צילום: דוברות המשטרה

התפתחות דרמטית בחקירת רצח בני הזוג יהודה ותמר כדורי בירושלים: בן משפחה של הנרצחים נלקח היום (שני) לחקירה באזהרה במשטרה בחשד לרצח. אשתו של החשוד נחקרת אף היא, בחשד לשיבוש מהלכי משפט. בני הזוג צפויים להיעצר בהמשך, ומחר המשטרה ככל הנראה תבקש להאריך את מעצרם.

החשדות נגד השניים התעוררו לאחר שנמצאו אי-התאמות בגרסאות שמסרו למשטרה, ולאחר שסירבו לבצע פעולות לבירור הגרסה. למשטרה אין בשלב זה ראיה חותכת למעורבותם במעשה.


לפני כשבועיים פורסם שחשוד ברצח נעצר בחודש שעבר. הוא שוחרר בתנאים מגבילים, אחרי שבית המשפט קבע שמוצתה החקירה בעניינו – בניגוד לבקשת המשטרה להאריך את המעצר. שאר פרטי חקירת הרצח עדיין אסורים לפרסום, פרט למעצרו של החשוד ב-14 בינואר – יום אחרי המעשה

גופותיהם של בני הזוג כדורי, בשנות ה-70 לחייהם, נמצאו בחודש ינואר בדירה בשכונת ארמון הנציב בירושלים, אחרי שנרצחו בדקירות. מאז, בדקו במשטרה אם המניע למעשה היה לאומני. קרוביהם של בני הזוג טוענים מאז כי מדובר במעשה טרור.

 

הפופולריים