ילד בן 3 נדרס הערב (רביעי) למוות בערערה, הוא הוהבל לבית החולים הלל יפה במצב אנוש ושם נקבע מותו. על פי החשד, הנהג הדורס הוא אביו של הילד, שלאחר האירוע דיווח כי בנו נפל מגובה. הוא נעצר על ידי המשטרה.
אתמול נהרגו שתי נשים בתאונה בה היו מעורבים שלושה אוטובוסים באשקלון. מותה של אחן מהן, אישה כבן 80, נקבע בזירה. מותה של הקורבן השני, אישה בשנות ה-70 לחייה, נקבע שעות לאחר התאונה בבית החולים ברזילי שבעיר. נפגעת שלישית נפצעה באורח בינוני.
במד"א התקבל דיווח על כמה הולכי רגל שנפגעו מאוטובוס באשקלון, עם הגעת הצוותים למקום הם החלו בטיפול במספר פצועים בדרגות פציעה שונות, כשהאישה בת ה-80 הייתה לכודה מתחת לאוטובוס.
צוותי מד"א שהגיעו למקום סיפרו כי ההרוגה הייתה לכודה כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה. "תוך כדי פעולות החילוץ ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותה במקום", נמסר.
שתי הפצועות הגיעו לבית החולים ברזילי כשמצבן בינוני ואנוש, ומותה של אחת מהן נקבע בבית החולים אחרי מאמצי החייאה.
