ראש השב"כ והפרת הסגר | סגן שר הבריאות: אם נעשו עבירות חמורות צריך להיות עונש משמעותי

סגן השר קיש: אם נעשו עבירות צריך להיות עונש
המשטרה: "הנושא ייבחן וההחלטות יתקבלו ע"י היועמ"ש" • מלשכת ראש הממשלה ומוועדת החוץ והביטחון טרם התקבלה תגובה בנושא. נדב ארגמן אירח בסוכות את בתו, שמתגוררת קילומטרים רבים מביתו, ואורחים נוספים - בניגוד להנחיות
מחבר קלמן ליברמן מחבר קלמן ליברמן
Getting your Trinity Audio player ready...
ראש השב"כ נדב ארגמן בכנסת 20.05.17
צילום: צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

ראש השב"כ והפרת הסגר: סגן שר הבריאות, ח"כ יואב קיש, התייחס הבוקר (רביעי) לחשיפת כרמלה מנשה בכאן חדשות ואמר כי "אם נעשו עבירות חמורות צריך להיות עונש משמעותי". קיש אמר לקלמן ליבסקינד ומואב ורדי בכאן רשת ב כי הוא לא מכיר את המקרה של נדב ארגמן, אך הוסיף: "אם איש ציבור עבר עבירה - צריך שיהיה עונש משמעותי מעבר לקנס".

האזינו לריאיון המלא עם סגן שר הבריאות יואב קיש 

אתמול נמסר מטעם המשטרה: "הנושא ייבחן וההחלטות יתקבלו על ידי היועץ המשפטי לממשלה כמקובל". מלשכת ראש הממשלה ומוועדת החוץ והביטחון טרם התקבלה תגובה בנושא. 

אתמול נודע לכתבתנו כרמלה מנשה שבתו של ארגמן, שמתגוררת קילומטרים רבים מביתו, ואורחים נוספים, כולל בתה של רעייתו, בן זוגה ובנם, שאינם מתגוררים עם משפחת ארגמן, נכחו ביום שבת בביתו של ראש השב"כ. המשפחה הייתה במקום כמה שעות. בשב"כ מסרו שהם לא מתייחסים לחייו הפרטיים של ראש הארגון. 

לפי ההנחיות שעליהן החליט קבינט הקורונה, מותרת יציאה מהבית עד קילומטר. כניסה לסוכה של אחרים אסורה - והקנס עליה עומד על 500 שקלים. גם אדם שיימצא בבית שאינו ביתו - ייקנס. המשנה למנכ"ל משרד הבריאות, הפרופסור איתמר גרוטו, התייחס לחשיפת כאן חדשות ואמר כי "אני יכול רק להצטער על זה". בריאיון לגאולה אבן-סער בתוכנית "ערב ערב" בכאן 11, הוסיף גרוטו כי "אני אישית לא מבקר את אמא שלי ומדבר איתה רק בטלפון". השר מיכאל ביטון התייחס גם הוא לחשיפה ואמר לאבן-סער: "זה מצער, אני מעריך מאוד את ראש השב"כ".

הפופולריים