קשיש שהורשע ברצח אחות במרפאה שם קץ לחייו

קשיש שהורשע ברצח אחות במרפאה שם קץ לחייו
מותו של אשר פרג', שרצח את טובה קררו במרפאה בחולון, נקבע בבית החולים. בתה של קררו: "אני לא עסוקה בשנאה"
מחבר צח שפיצן מחבר צח שפיצן
Getting your Trinity Audio player ready...
אשר פרג'
צילום:

אשר פרג' בן ה-81 שהורשע ברצח האחות טובה קררו ונדון למאסר עולם שם הערב (חמישי) קץ לחייו בתאו בכלא. פרג' הועבר לבית החולים שם נקבע מותו. בשב"ס החלו בבדיקת נסיבות האירוע.

פרג' הצית את האחות במהלך ביקור במרפאה בחולון בשנת 2017 לאחר שטען כי מצבו הידרדר בעקבות חיסון נגד שפעת שהזריקה לו קררו. במהלך משפטו פרג' טען לאי שפיות, בניסיון לחמוק מעונש מאחורי הסורגים.

עם זאת, בידי המדינה הייתה חוות דעת פסיכיאטרית, שקבעה כי הוא אחראי למעשיו. בהכרעת הדין קבעו השופטים כי "לא התקיימה בנאשם מחלת נפש במובן הדרוש לסייג אי השפיות וכי התסמינים הנפשיים לא היו בעלי אופי פסיכוטי ששללו ממנו להבין את הפסול במעשיו. הנאשם הבין את מעשיו ואת תכליתם".

בתה של טובה קררו הגיבה לדבר מותו של פרג' בפוסט בו כתבה: "אני עוד לא כל כך יודעת להגיד מה אני מרגישה אבל אני יודעת דבר אחד - אני לא עסוקה בשנאה, מעולם לא איחלתי לו איחולים נוראיים כפי שרבים אחרים כתבו בטוקבקים, הוא לא כל כך מעניין ואני לחלוטין לא משקיעה בו אנרגיות. אם הוא לא היה מת עכשיו הוא היה מת בעוד שנה או שנתיים או חמש או עשר. את אמא שלי כלום לא יחזיר. מבחינתי הסיפור שלנו מולו נגמר ביום שבית המשפט גזר עליו מאסר עולם".

הפופולריים