יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר אבי חימי נחקר באזהרה הבוקר (שלישי) בלהב 433 בחשד למעשה מגונה. זאת בעקבות הטענות שעינג את עצמו בשיחת וידיאו עם עורכת דין שביקשה ממנו מכתב המלצה. את הפרסום חשפה איילה חסון בחדשות 13 בינואר השנה, ובתגובה אליו חימי טען שהיה רומן בינו לבין עורכת הדין, ואף הגיש תלונה במשטרה על פגיעה בפרטיותו.
חימי מסר הבוקר: "סוף כל סוף נחקרה התלונה שהגשתי כבר לפני ארבעה חודשים, על עלילת הדם המרושעת והנבזית שפורסמה נגדי, ואני סמוך ובטוח שהאמת תצא לאור. לא אשלים עם תרבות השקר, תרבות בה כל האמצעים 'כשרים', כולל להעליל, למחוק ולהרוס חיים של אדם, רק כי דעתו שונה, ולא אשקוט עד שעורכת הדין וגם שולחיה - שעשו לי חיסול ממוקד באופן המכוער והבזוי ביותר - יבואו על עונשם.
"ולהם אני אומר. לא הצלחתם ולא תצליחו להרוס אותי. מתוך הכאב העצום שגרמתם לי, לאשתי ולבנותיי, יצאנו חזקים יותר, מלוכדים יותר ונחושים יותר להילחם על האמת".