התיק נגד שמעון גנץ, מנהל אולם האירועים "ירושלים של שמחה", שהיה חשוד באונס שתי עובדות, נסגר מחוסר ראיות בדצמבר 2025, כך נודע היום (שני) לכאן חדשות. בנוסף נרשמה לו אזהרה שלפיה ככל שיהיה שינוי בנסיבות, תהיה בידי הפרקליטות הסמכות להעמידו לדין. הנפגעות הגישו ערר על סגירת התיק
בתחילת שנת 2024 נעצר גנץ בחשד לאונס העובדות, אך הוא הכחיש את המעשים, ולאחר בקשה של כאן חדשות הותרה זהותו לפרסום. אחת המתלוננות שיתפה בריאיון לכאן חדשות לאחר הגשת התלונה: "הגעתי, דיברתי איתו והדלקתי את המים החמים כדי להיכנס להתקלח. הוא נכנס ולקח אותי אל מחוץ למקלחת. הוא עמד מחוץ לדלת המקלחת בחדר הרחצה, בלי תחתונים. אני חושבת שהוא הקשיב ליד הדלת, וכשסיימתי את המקלחת הוא לקח אותי אל המיטה, עלה עליי ואנס אותי".
מאז פרסום הפרשה הגיעה למשטרה צעירה נוספת שהתלוננה על הטרדה מינית מצדו של גנץ. לפי עדותה, גנץ נכנס למיטה סמוכה אליה בזמן שישנה במתחם האירועים שאותו הוא מנהל, והחל לגעת בידה. הצעירה נמלטה מהמקום. בעקבות הפרסום על החשדות הקודמים הגישה הצעירה את תלונתה במשטרה, אך בפרקליטות החליטו לגנוז את התיק.
ממרכז הסיוע מגן נמסר בתגובה: "כמרכז סיוע המלווה נפגעים ונפגעות, אנו נתקלים שוב ושוב במקרים בהם מתקבלת פנייה מנפגעת חדשה נגד פוגע מוכר. מדובר במציאות מתסכלת ושוברת לב, במיוחד כאשר מתברר לנפגעות כי חרף תלונות קודמות הפוגע נותר חופשי".
