424 יום בשבי

אימו של החטוף קית סיגל נפטרה: "לא יכל להיפרד ממנה"

אימו של החטוף קית סיגל נפטרה: "לא יכל להיפרד ממנה"
אילן, בתו של קית החטוף בעזה, הודיעה כי אימו של אביה נפטרה. בפוסט בפייסבוק כתבה "לא יכל להיפרד ממנה - כי הוא נמצא בשבי חמאס כבר יותר משנה"
מחבר מערכת כאן חדשות מחבר מערכת כאן חדשות
Getting your Trinity Audio player ready...
קית שמואל סגל
קית שמואל סגל צילום: פייסבוק

אילן, בתו של קית סיגל החטוף בעזה, הודיעה היום (שלישי) כי אימו של אביה נפטרה. בפוסט בפייסבוק כתבה "סבתא שלי נפטרה אתמול בבוקר. אמא של אבא שלי נפטרה ואבא שלי לא יכל להיפרד ממנה - כי הוא נמצא בשבי חמאס כבר יותר משנה".

הפוסט המלא

אילן המשיכה: "אבא שלי נלקח מהבית שלו על ידי טרוריסטים בני 20 בערך ונמצא במנהרות חשוכות, ברעב קשה ובהתעללות רגשית ופיזית כשעה נסיעה מתל אביב. שעה נסיעה מהבור הבטוח בקריה, הוא נמצא בבור הכי מפחיד בעולם ופשוט נותנים לו להישאר שם. לא מחזירים אותו הביתה".

אילן סיימה את הפוסט במילים: "אבא שלי, אדם שעשה כל החיים שלו רק טוב. שהאמין בטוב ואוהב אדם. אבא שלי בן 65. אבא לא יוכל לעמוד איתנו מחר בבית העלמין, הוא לא יוכל להיפרד מהאישה שגידלה אותו ואהבה אותו כל חייו. ארגון טרור אלים ורצחני מכתיב את החיים שלנו מרצועת עזה ועד ארצות הברית הגדולה, והעולם שותק".

שנה בדיוק לאחר ששוחררה משבי חמאס, כחלק מהפעימה השלישית בעסקה עם ארגון הטרור, אביבה סיגל, אשתו של קית, התראיינה בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן רשת ב. אביבה תיארה את הרגעים בהם הבינה שהיא חוזרת הביתה, ההתעללויות שסופגים החטופים מהמחבלים - והציפייה לראות שוב את בעלה.

"נפרדתי מקית' מבלי לדעת לאן אני הולכת. חיבקתי אותו ואמרתי לו שיהיה חזק בשבילי ואני אהיה חזקה בשבילו", שיחזרה אביבה את היום בו שוחררה מהשבי.

סיגל שיתפה כי בהתחלה היא חשבה שקית' יחזור ימים בודדים אחריה. "זה הפך לשבועות ועוד שישי עבר ועוד שבוע עבר. אני לא מאמינה ששנה שלמה קית' שלי מתחת לאדמה, בקושי נושם, בתנאים הכי אכזריים שכל בן אדם בעולם הזה לא צריך לעבור, יחד עם כל החטופים".

הפופולריים