המשטרה ערכה היום (שלישי) עימות בין מאמן חדר הכושר בתל אביב החשוד באונס והמתלוננת נגדו. כך פורסם לראשון בכאן חדשות. אתמול הוארך מעצרו של המאמן, אחרי שנחקר באזהרה במשך שעות ארוכות ואף עבר בדיקת פוליגרף שנשלחה לפענוח מקצועי.
בחדשות הערב בכאן 11 פורסם הערב כי העימות נערך אחרי הסכמתה ובהתאם לרצונה של המתלוננות. לדברי גורמים המעורים בחקירה, העימות ארך כשעה והיה "סוער".
שני הצדדים דבקו בגרסותיהם, שביניהן פערים משמעותיים. בסביבת המתלוננת אמרו כי היא יצאה מחוזקת וכי סיפרה שהחשוד נפל בלשונו במהלך העימות.
מתוצאות בדיקת הפוליגרף עלה כי לא ניתן להסיק מסקנות לגבי אמיתות גרסתו. עם זאת, הוא נמצא דובר שקר בחלק מהשאלות. עורכת הדין המייצגת את הנפגעת, אפרת נחמני בר, טענה בתום הדיון: "לרגע אחד לא הופתענו מהעובדה שהחשוד יצא דובר שקר בכל אחת מהשאלות שנוגעות לפגיעה מינית, האמת ברורה".
הפרשה התפרסמה ביום שבת לאחר מעצרו של מאמן הכושר, בחשד שפגע מינית בצעירה תושבת העיר בשנות ה-20 לחייה. המתלוננת סיפרה כי היא ומאמן הכושר בילו יחד וכעבור שעות מצאה עצמה מעורפלת הכרה. בעקבות מצבה והפחד שעלה בה, היא ניגשה לבדיקה בבית חולים ממנה עלה כי קיימה יחסי מין שהיא כאמור אינה זוכרת. בשל כך החליטה על הגשת התלונה.
על פי החשד, האונס התרחש בימים אחרונים בבית של אחד המעורבים. לפי גורם המעורה בפרטי החקירה מאמן הכושר משתף פעולה ומסר גרסה. הוא קושר עצמו למקום אך מכחיש את ביצוע האונס.
