מנהל רשות התעופה האזרחית, תא"ל במיל' שמואל זכאי, הרגיע הבוקר (ראשון) בריאיון לתוכנית קלמן ליברמן ברשת ב: "צי המטוסים הישראלי בזמן המלחמה הוא הגדול ביותר אי פעם בתולדות מדינת ישראל".
הוא התייחס גם למאמצים שמבצעת הרשות על מנת לשמר את טיסות חברות התעופה הזרות לישראל וממנה, וסיפר שחיל האוויר אף הפיץ לחברות התעופה הזרות את תחקיר פגיעת הטיל החות'י בנתב"ג בתחילת החודש, כדי להרגיען ולהוכיח שעל אף הפגיעה, רמת הסיכון שדבר כזה יקרה שוב - נמוכה: "באופן חסר תקדים, עיקרי התחקיר של חיל האוויר נשלח לחברות התעופה עם הסברים על הכשל. למה זה קרה, מה עשו בשביל לצמצם את האפשרות שזה יקרה".
"זו מדינה במלחמה, ו-22 מיליון נוסעים טסו ממנה ואליה בעיצומה". הוסיף. "אנחנו נמצאים היום עם 33 חברות תעופה. אחרי שנפל טיל בליסטי בנתב"ג זה אני חושב תעודת אמון אלינו מחברות התעופה ליכולת שלנו לנהל תעופה בזמן מלחמה".
"אנחנו מנהלים שיח רציף מול חברות התעופה ומול הרגולטורים בעולם, וכולם מתעניינים בדבר אחד - איך אנחנו מצליחים לשמר רמת בטיחות וביטחון גבוהים כדי שהם, הנוסעים והצוותים שלהם, ירגישו בנוח לחזור לטוס למדינת ישראל". שיתף. הוא הדגיש שעבור רוב החברות, ההחלטה למשוך את פעילותן מישראל נובעת משיקולים ביטחוניים, ולא מ"סנטימנט אנטי-ישראלי": "האינטרס העסקי קיים, ישראל היא יעד אטרקטיבי ולחלק מחברות התעופה שהפסיקו לטוס לישראל, אלה הקווים הכי רווחיים שלהן בעולם". ציין.
זכאי הסביר חלק מהשיקולים שעומדים לנגד החברות הזרות בעת ההחלטה האם לטוס לישראל בעת הסלמה ביטחונית: "ישראלים תמיד אוהבים להגיד ש'כולם אנטישמים ואף אחד לא אוהב אותנו...', אבל לפני שנלין עליהם (החברות הזרות), בואו נדבר שנייה על עצמנו. לפני מספר חודשים הרוסים הפילו בטעות מטוס של אזרבייג'ן בשמי רוסיה בזמן מתקפת כטב"מים".
"חברת אל על הפסיקה לטוס למוסקווה, וחידשה את הטיסות רק אחרי שאני והמנכ"ל טסנו לרוסיה, דיברנו עם המקבילים שלנו והבנו שאם מטוס של אל על יטוס באוויר ותהיה מתקפה על מוסקווה המטוס לא יהיה בסכנה. זה מה שעושות החברות לפני שהן חוזרות לטוס לישראל". נימק.
אז מדוע חברות מסוימות חזרו לטוס לישראל, ואחרות לא? לפעמים, לדברי זכאי, הדבר קשור בסיבות טכניות: "יש דברים אובייקטיביים, למשל צוותי אוויר. דלתא, איך היא מציבה צוותים? היא מפרסמת את הטיסה ואז הצוותים בוחרים האם להירשם ולקחת את הטיסה. יש חברות שעושות את אותו דבר והצוותים פשוט לא רוצים לטוס (לישראל)".
זכאי התייחס בקצרה לדברי מנכ"ל חברת ראיינאייר בשבוע שעבר, שברקע השהיית הטיסות שלה לתל אביב עד יוני, אמר גם שהחברה "מאבדת סבלנות לישראל" ורמז שייתכן שתפסיק לטוס אליה: "מנכ"ל ראיינאייר לא מדבר כמו מנכ"ל של חברת תעופה. לא צריך לנגב את הדמעות. שים לב שחברות תעופה אחרות לא מתבטאות בצורה הזאת, ווהן לא פחות מכובדות וגדולות. יש כאן 'מיקס' של הרבה מאוד דברים מורכבים שלא צריכים לעניין את הנוסע הישראלי".
ובאשר לחברות התעופה הישראליות, הצביע מנהל רשות התעופה האזרחית דווקא על מגמת שיפור, לצד עומס שנגרם בצל המלחמה: "צי המטוסים הישראלי כעת הוא הגדול ביותר אי פעם בתולדות מדינת ישראל. יחד עם זאת, הטייסים הם אותם טייסים שתוקפים בעזה ומפנים נפגעים. יש עומס מאוד גדול והירתמות גדולה של הטייסים, הצוותים וחברות התעופה".
