יושב ראש מפלגת "ביחד" נפתלי בנט תקף היום (שני) את קטר, והצהיר כי "בממשלה הבאה - אכריז עליה כמדינת אויב".
בדברים שנשא בכנס INSS לביטחון לאומי, אמר בנט: "קטר היא סרטן אנטישמי אלים ששולח גרורות למערב ואפילו ללשכת ראש ממשלת ישראל, במטרה להשמיד את מדינת ישראל". לדבריו, "ידיה של קטר מגואלות בדמם של בנינו בנותינו שנרצחו, נאנסו, נשרפו ונחטפו ב-7 באוקטובר".
"בצורה מתוחכמת היא מפעילה ומממנת את רשת אל-ג'זירה האנטישמית, שמהדהדת את מסרי חמאס", הוסיף. "קטר הקימה מפעל השפעה עולמי לחיסול ישראל. לו הייתה קמה ועדת חקירה ל-7 באוקטובר, אחת המסקנות הראשונות שהיו עולות בה - קטאר היא מדינת אויב".
מפלגתו של בנט חווה ירידה מתמדת בסקרים האחרונים, בהם בסקרי כאן חדשות. בסקר האחרון של כאן חדשות שפורסם אמש במהדורה, הגיעה מפלגתו המשותפת של בנט עם ראש האופוזיציה יאיר לפיד לשפל של 14 מנדטים - מול התחזקות של גוש נתניהו.
