על רקע הקלטות יאיר נתניהו, ולמרות הפנייה של ראש הממשלה לשרת המשפטים בנושא, בכירים בקואליציה הבהירו כי אין כל כוונה לקדם חוק שיאסור על הקלטות סתר. כך פורסם הערב (חמישי) בחדשות הערב בכאן 11.
היום, במהלך ישיבת הממשלה שעסקה בתקציב, העלתה השרה מירי רגב את נושא ההקלטות של בנו של ראש הממשלה ודרשה לחקור את מקור ההדלפה שלהן. נתניהו עצמו הגדיר את ההקלטות כ"חצייה של קו אדום", ופנה לשרה המשפטים אילת שקד כדי לבחון קידום חקיקה בנושא. עם זאת, לדברי אותם הבכירים בקואליציה מדובר היה ב"הוצאת קיטור" בלבד.
האחרון שניסה לקדם חוק שימנע האזנות סתר היה יו"ר הקואליציה לשעבר, ח"כ דוד ביטן. עם זאת, ברגע שהתפוצצה פרשת השחיתות בעיריית ראשון לציון שבה ביטן מעורב, והחלה חקירתו, היוזמה ירדה מהפרק.
במהלך ישיבת הממשלה שקד עצמה השיבה לנתניהו כי אכן יש לבחון חקיקה בנוגע להאזנות סתר, וגם נתניהו ציין כי "העניין נמצא בבדיקה של הגורמים המשפטיים במשרד ראש הממשלה". שרת התרבות והספורט מירי רגב אמרה כי "צריך לטפל בנהג על ידי גורמי אבטחה ומשפט", ושר התיירות יריב לוין הוסיף: "כל שר וכל מאובטח חש מאויים שהוא מוקלט".
האזינו לח"כ שלי יחימוביץ' בכאן רשת ב' על הקלטות יאיר נתניהו:
ביום שני האחרון נחשפו בחברת החדשות הקלטות של איר נתניהו, שבהן הוא נשמע משוחח עם שני חברים, אחד מהם בנו של הטייקון קובי מימון, כשהם בגילופין. השיחה הוקלטה בעת חזרתם של נתניהו ושני חבריו מבילוי במועדון חשפנות בתל אביב, בליווי מאבטח במימון המדינה, ובה נשמע נתניהו הבן משוחח על מתווה הגז, וכן מדבר על נשים באופן מבזה.
השיחה, שהוקלטה לפני כשנתיים, נסובה סביב חשפניות, יצאניות ומתווה הגז. נתניהו הבן נשמע אומר לבנו של קובי מימון: "אחי, אתה חייב לפרגן לי - אבא שלי עשה לאבא שלך אחלה עסקה, נלחם בכנסת בשביל זה". הוא הוסיף: "אחי, אבא שלי סידר לך עכשיו 20 מיליארד דולר הצגה, ואתה לא יכול לפרגן לי ב-400 שקל?".