ראש הממשלה בנימין נתניהו חשף היום (ראשון) בוועידת הביטחון במינכן כי "איראן רוצה לצייד את חיזבאללה בטילים מדויקים – עד רמת דיוק של עשרה מטרים. שום בכיר ישראלי לא אמר דברים מסוג זה עד היום.
רה"מ @netanyahu חשף במינכן: איראן רוצה לצייד את חיזבאללה בטילים מדויקים - עד רמת דיוק של 10 מטרים @gilicohen10 #חדשותהערב pic.twitter.com/OKmBG6RoKh
— כאן חדשות (@kann_news) 18 בפברואר 2018
נתניהו העביר גם מסר לנשיא סוריה בשאר אסד ואיים כי ישראל תשנה את המדיניות שלה במדינה אם יאפשר לאיראן להתבסס מבחינה צבאית במדינה. ראש הממשלה הודה כי על אף שאיראן מנסה לשנות את המצב בסוריה, "עד כה, זה לא מתקדם".
בנאום שנשא היום ראש הממשלה במינכן, הוא הזהיר את איראן כי ישראל "תפעל ללא היסוס - לא רק נגד משתפי הפעולה עם איראן, אלא גם נגד איראן בעצמה". ברקע ההסלמה האחרונה בגבול הצפון, נתניהו הציג בפני משתתפי הכנס חלק מהמל"ט האיראני שיורט בשבת שעברה אחרי שחדר לשטח ישראל, והאשים כי איראן "רוצה לשלוט בעולם דרך טרור בינלאומי".
"איראן היא לדעתי האיום הכי מסוכן על העולם, לא רק עבור מדינתי - אלא גם עבורכם", הצהיר נתניהו בפני המנהיגים הנוכחים בכנס. לדבריו, "ברגע שאיראן תסיים לבנות את הנשקים שלה, לא יוכלו כבר לעצור אותם. ההסכם הגרעיני התחיל את הספירה לאחור לאיראן גרעינית תוך פחות מעשור".