חלק מראשי מפלגות הימין-חרדים שנכחו אתמול (רביעי) במפגש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו טוענים שהוא מעוניין להוביל לבחירות בפעם שלישית. לטענתם, נתניהו אמר באותו מפגש שאחוזי ההצבעה במעוזי הליכוד ובהתיישבות ביהודה ושומרון היו נמוכים, ושהוא בטוח שאם נלך לבחירות פעם נוספת הפעם אחוזי ההצבעה באותם מקומות יהיו גבוהים יותר.
מלשכת נתניהו נמסר: "הדיווחים כאילו ראש הממשלה מעוניין בבחירות נוספות אינם נכונים, מדובר בספין שקרי של לפיד וגנץ". אתמול סיכמו ראשי מפלגות הימין בתום פגישה משותפת על בלוק ימין אחד בהובלת נתניהו, גוש שיפעל להרכבת הממשלה הבאה. בנוסף הוחלט להקים צוות משא ומתן משותף לכל סיעות בלוק הימין.
אמש פורסם בחדשות הערב כי בסביבתו של נתניהו לא שוללים אפשרות לקיים רוטציה בראשות הממשלה עם יו"ר כחול לבן בני גנץ. לדברי מקורב לנתניהו, התנאי הוא הסרת הפסילה האישית שהטילו בכחול לבן על ראש הממשלה בשל מצבו המשפטי. אפשרות אחרת שעליה מדברים מקורבי נתניהו היא או רוטציה או בחירות חדשות.