אחרי שנתקעו מאות ישראלים בהודו בעקבות סערה, סגן שגריר ישראל בהודו, אוהד נקש קינר, יטוס היום (רביעי) לאזור שנפגע מסערות המונסון בצפון הודו, במטרה לברר אם יש נפגעים ישראליים ולחבר את המטיילים עם משפחותיהם בארץ. עדכון מנותקי קשר בצפון הודו ממשרד החוץ: 153 אנשים יצרו קשר, 224 אנשים עדיין מנותקי קשר.
שר החוץ אלי כהן מסר: "משרד החוץ נכנס לפעילות במתכונת מיוחדת לאור פגעי מזג האוויר הקשים בצפון הודו. הנחיתי את מנכ"ל המשרד להקצות כל משאב שיידרש על מנת לוודא את שלומם של כל המטיילים הישראלים בשטח ולעדכן את משפחותיהם במצבם בהקדם האפשרי. נציג בכיר מהשגרירות שלנו בהודו יגיע לשטח על מנת לסייע לכוחות המקומיים ליצור קשר עם המטיילים מישראל. זוהי דוגמא נוספת לפעילות משרד החוץ בארץ ובעולם למען אזרחי ישראל".
סגן שגריר ישראל בהודו, אוהד נקש קינר יטוס במסוק לאזור שנפגע באופן הקשה ביותר בסערות האחרונות על מנת לחבור אל הכוחות בשטח, להגיע אל המטיילים הישראלים במקום ולוודא את מצבם ולאפשר להם ליצור קשר עם משפחותיהם.