בנה חטוף בעזה: "אף אחד לא מדבר איתנו"

בנה חטוף בעזה: "אף אחד לא מדבר איתנו"
שגריר גרמניה ביקר בצעדת משפחות החטופים שנמשכת זה היום הרביעי: "ליבנו אתכם יום וליל"
מחבר נופר משה פרדו מחבר נופר משה פרדו
אבשלום ששוני, פלאש 90
צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

משפחות החטופים ממשיכות היום (שישי) בצעדה אל הכנסת בירושלים זה היום הרביעי. אחת הצועדות, אסתר בוכשטב שבנה יגב ורעייתו רימון נחטפו אל הרצועה, אמרה לכאן רשת ב כי המשפחות דורשות שהממשלה תביא מיד לשחרור כל יקיריהן. בריאיון לרן בנימיני בתוכנית "הבוקר הזה" קבלה בוכשטב על ששום גורם רשמי אינו מעדכן את המשפחות וציינה כי היא אינה מבינה מה תוכנית הפעולה של הממשלה.

שגריר גרמניה בישראל שטפן זייברט הגיע לפגוש את משפחות החטופים. "מאז 7 באוקטובר, ליבנו אתכם יום וליל. אנו מתפללים לשחרור כל החטופים", אמר השגריר הגרמני.

" data-embed-height="240" data-embed-width="360" data-embed-constrain="true">

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי, לחצו על הפעמון ואתם מעודכנים

ניבה ונקרט, אימו של עומר שנחטף בידי חמאס, אמרה בריאיון לכאן רשת ב מתוך הצעדה: "אנחנו תקועים באותו בוקר של 7 באוקטובר, עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי להחזיר אותו הביתה עוד היום".

ונקרט הוסיפה כי "אנחנו משפחה עם המון תקווה, מעבר לתקווה – אמונה חזקה שעומר חוזר, ואני בטוחה שגם עומר יודע באמונה חזקה שהוא חוזר. ועכשיו כולנו כל המשפחה, וגם עומר, מתאמנים בסבלנות שנכפתה עלינו, סבלנות קשה, מורטת עצבים, אבל האמונה חזקה מאוד-מאוד ואנחנו יודעים שהוא יחזור".

בחירת העורכת