שרת התחבורה מירי רגב אמרה הערב (שלישי) בריאיון לרדיו קול חי כי "הממשלה הזו עשתה דברים מדהימים. דברים מדהימים. כל כך הרבה אנשים נמצאים במלונות והכול ממומן על ידי הממשלה. היא שמה תקציבים לשיקום הדרום והצפון". את הדברים אמרה במענה לטענת המראיין אבי מימרן כי הממשלה אכזבה את תומכיה.
"בלבנון תהיה הסדרה או מלחמה", אמרה השרה בריאיון. "אין מצב שהתושבים יחזרו לאותה המציאות של 7 באוקטובר. אנחנו נגן על תושבינו, זו המחויבות שלנו, וחיזבאללה ישלמו על זה. הנושא של הזירה הצפונית קרוב לליבנו", הוסיפה. לדבריה, "לא לחינם אנחנו לא מחזירים את התושבים הביתה. אני פוגשת אותם בבתי המלון ויודעת שזה קשה".
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי
על האפשרות ששרי המחנה הממלכתי גנץ ואיזנקוט יפרשו מהממשלה אמרה רגב: "אני מקווה מאוד שהם לא יעשו את זה. זה לא הזמן לעזוב. הם נכנסו מתחת לאלונקה ואמרו שלא יעזבו עד סוף המלחמה. שלא יעשו פוליטיקה. הם יודעים שאנחנו מקבלים החלטות מתוך אחריות מלאה לביטחון אזרחי המדינה והגנה על הבית. זה לא הזמן לפוליטיקה קטנה".
