ראשי הקואליציה שוקלים להודיע הערב על תחילת מהלך להדחת היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה - כך פורסם הערב (שני) בחדשות הערב בכאן 11. נוסח ההודעה הצפוי הוא: "ראשי המפלגות החליטו להעלות ביום ראשון לסדר היום את הצעת ההחלטה להבעת אי אמון ביועצת המשפטית לממשלה".
הנושא נמצא עדיין בדיונים, ולדברי גורם המעורה בפרטים, שר האוצר בצלאל סמוטריץ' נמצא בין המתנגדים למהלך.
עוד פורסם הערב בהמדורה כי שר המשפטים יריב לוין נערך להביא לממשלה החלטה עקרונית נגד בהרב מיארה, שאמורה לסמן את תחילת המהלך להדחתה.
חשיפת כאן חדשות: ברקע החשש לניגוד עניינים - יועצו של נתניהו ביטל את ישיבת ראשי המפלגות שהייתה אמורה לעסוק בהדחת היועמ"שית ותוכננה להערב. השר יריב לוין נערך להביא לממשלה החלטה עקרונית נגד בהרב מיארה | @shemeshmicha עם הפרטים ב-#חדשותהערב pic.twitter.com/76KA1ONKDc
— כאן חדשות (@kann_news) December 16, 2024