הצטרפו לכאן 11:
מקורות בסביבת ראש הממשלה בנימין נתניהו מסרו כי הוא פועל להורדת המתיחות בין ארצות הברית ורוסיה - בידיעת הנשיא האמריקני דונלד טראמפ. כך פורסם לראשונה היום (שלישי) בתוכנית "קלמן ליברמן" בכאן רשת ב. לשכת ראש הממשלה הודיעה כי אתמול שוחחו נתניהו ופוטין, בפעם השנייה בשבוע האחרון.
בשורת שיחות, שחלקן דווח לציבור וחלקן לא, לשכת ראש הממשלה פעלה באינטנסיביות בשבועות האחרונים מול רוסיה, במאמץ להסדיר כמה נושאים, וכדי להוריד את מפלס המתח שנוצר בין שתי המדינות בעקבות המלחמה באוקראינה והתעקשות הנשיא הרוסי ולדימיר פוטין על המשך הלחימה.
בסוף השבוע דווח כי המתח בין ארצות הברית לרוסיה עלה מדרגה, עם החלטת טראמפ לשלוח צוללות גרעיניות לאזור. באותם הימים דווח במקביל על שתי שיחות שהתקיימו בשבוע אחד בין ראש הממשלה נתניהו לבין הנשיא פוטין. שני מקורות בסביבת נתניהו אישרו לכאן חדשות כי הנשיא טראמפ עודכן על השיחות.