חברי מרכז הליכוד אישרו הערב (רביעי) את מיזוג מפלגת "הימין הממלכתי" של גדעון סער במפלגת הליכוד. ההחלטה התקבלה בכינוס מרכז הליכוד בגני התערוכה, בהשתתפות ראש הממשלה נתניהו.
סער נשא נאום לאחר הבשורה על אישור המיזוג: "כמה טוב לחזור הביתה. ברוך השם, אני מודה לקדוש ברוך הוא שנתן לנו את הזכות לחזק את ממשלת ישראל ואת מדינת ישראל ברגעים הקריטיים האלה. בשיחות המו"מ עם נתניהו להצטרפות לממשלה, הבנתי מה הכיוונים שהוא רוצה להוביל בהתחלה בלבנון ובאיראן. באותו רגע קיבלתי החלטה להצטרף לממשלה ולחזק אותה".
תודה לחברי וחברות מרכז הליכוד שאמרו הערב את דברם באופן חד וברור! pic.twitter.com/scYThHswqc
— Gideon Sa'ar | גדעון סער (@gidonsaar) August 13, 2025
חברת הכנסת טלי גוטליב נאמה בצעקות נגד ההחלטה להחזיר את סער לשורות הליכוד. "סער אמר שנתניהו מסוכן לביטחון המדינה, ורצה לחוקק חוק הגבלת כהונה פרסונלי נגדו", צעקה גוטליב, "אין סיבה לשריין את מי שהשחיר את מפלגת הליכוד". הקהל הגיב בקריאות תמיכה בסער.
ראש הממשלה נתניהו נאם גם הוא בכינוס, ואמר: "יש עמותות ממומנות במיליארד דולר, ומטרתן אחת - להפיל את שלטון הימין ולהקים ממשלת שמאל שתפתח את הדרך בפני מדינה פלסטינית".
