בעקבות החלטת פיקוד העורף, משחקי ליגת העל בכדורגל צפויים להתחדש רק ב-4 באפריל, בתום פגרת הנבחרות. במנהלת הליגות לכדורגל קיוו שיוכלו לחדש את הליגה, שהושהתה עם תחילת המלחמה באיראן, כבר בסוף השבוע הקרוב, גם ללא קהל. עם זאת, כאמור, החלטת פיקוד העורף לא אפשרה זאת. גם התאריך החדש שנקבע תלוי בהתפתחויות במצב הביטחוני.
"אנחנו נעשה הכל על מנת לסיים את עונת הכדורגל במלואה, למרות הקשיים" מסר יו"ר מנהלת הליגות ארז כלפון עם ההודעה על התאריך המתוכנן לחזרה למגרשים. הליגה הלאומית, השנייה בבכירותה, עשויה להתחדש ימים לפני כן, עוד בזמן הפגה.
גם בליגת העל בכדורסל מקווים לחזור לאולמות כבר בתחילת השבוע הבא, בהתאם, קבעו להאריך את לוח הזמנים בליגה לסוף יוני, כדי להספיק לחלון הנבחרות של פיב"א. במידת הצורך, בליגה נערכים לאפשרות של קיום המשחקים בחו"ל וכבר פועלים להשיג מקורות מימון לכך.
עוד בנושא
