cat8369_img853630200.jpg
צילום: Shutterstock

תירס, תפו"ד וחברים

תירס, תפו"ד וחברים

תירס, תפו"ד וחברים

למה קוראים לתירס - תירס? מדוע חשבו בעבר שהעגבניה רעילה? איך התחלנו לאכול תפוחי אדמה? ואיך בעלי חיים עוזרים להפצתם של אגוזים?
  • 81 דקות

: צילום: Shutterstock

אורחים באולפן: ד"ר ארז גרטי ראש תחום תקשורת המדע במכון דוידסון,  הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע

יגאל שפירא עורך תוכנית המדע והידע "החפרנים" בחינוכית, ויוצר התוכנית שלנו

שלושה שיודעים