cat15417_img602234887.jpg
צילום: shutterstock

גרטה טונברג בקולינריה

גרטה טונברג בקולינריה

גרטה טונברג בקולינריה

גרטה טונברג נבחרה לאשת השנה של ה"טיימס". נצא לבדוק על השפעות האקולגיה במטבח, איך שומרים על בישול עונתי כשהעונות משתנות? נדבר עם השף ארז קומרובסקי. רמז: הענבים הם הנפגעים הראשונים. נדבר גם עם רוני ססלוב. "איגרא במשק" מסעדה חדשה בתוך השדות של כפר נגיד, השף ענר בן רפאל פורמן יספר. איך נהיה יותר "ידידותיים" במטבח, שיחה עם טל חייקין מפורום תזונה בת קיימא. בון אפטיט
  • 59 דקות
סרוויס