cat14843_img630982056.jpg
צילום: shutterstock

סרוויס אוכל וקיימות

סרוויס אוכל וקיימות

סרוויס אוכל וקיימות

איך משפיע העיסוק באקולוגיה על הקולינריה? שיחה עם טניה בירד, יזמת מאבק קשיות השתייה. נשאל את השף נדב מלין מדוע תנועת הסלואו פוד לא ממריאה בישראל? נשמע מאורי מאיר צ'יזיק על אוכל מקומי וד"ר אלון שפון יו"ר הפורום לתזונה בת קיימא וחוקר בבית הספר לבריאות הציבור בהרווארד יספר לנו על הקשר בין טבעונות וקיימות. דידיה טוביה בעליה של אחת החברות המצליחות בתחום גם יהיה איתנו ויספר על הפיתוחים. בון אפטיט
  • 58 דקות
סרוויס