LOGO חיי מדף
כאן הסכתים

תעלומת הקמח המלא

תעלומת הקמח המלא

תעלומת הקמח המלא

פעם, לא כל כך מזמן, לא היה "קמח לבן" ו"קמח מלא" - היה פשוט קמח. אז למה יצרני המזון טורחים בכלל לפרק את הקמח המלא ולייצר קמח לבן? למה רוב המאפים שאנחנו אוכלים עשויים מקמח לבן? ואיך זה שבישראל כל אחד יכול לכתוב על האריזה של הקמח שלו - "קמח מלא"?
  • 32 דקות

כותב ומגיש: אורי מאיר צ'יזיק

עורכות: צליל אברהם וליהיא צדוק

הפקה: ליהיא צדוק

עורכת סאונד: רחל רפאלי

סייעה בהפקה: עמית ויסוצקי

חיי מדף
חיי מדף