LOGO חיי מדף
כאן הסכתים

כנפיים שבורות

כנפיים שבורות

כנפיים שבורות

בישראל נשחטים בכל יום מיליון עופות. לכל אחד מהם היו חיים קצרים, קשים, ועמוסים בתרופות. מה בדיוק עבר על העוף בדרך לשולחן שלנו, האם טרי הוא באמת בריא יותר, ואיך אפשר לאכול עוף יותר איכותי ופחות יקר?
  • 23 דקות

כותב ומגיש: אורי מאיר צ'יזיק

עורכות: צליל אברהם וליהיא צדוק

הפקה: ליהיא צדוק

עורכת סאונד: רחל רפאלי

תגיות |
חיי מדף
חיי מדף
חיי מדף

חיי מדף
אורי מאיר צ'יזיק יוצא לחקור מה עובר על העוף בדרך לשולחן שלנו
דקות

פרקים נוספים

מה הקשר בין עוגה לבית?

האם נצליח להכין עוגה שתהיה בריאה באמת? פרק אחרון לעונה

קשר השתיקה של הפסטרמה

קשר השתיקה של הפסטרמה

כנפיים שבורות

אורי מאיר צ'יזיק יוצא לחקור מה עובר על העוף בדרך לשולחן שלנו

חומוס, סיפור אהבה

אורי מאיר צ'יזיק יוצא למסע בעקבות מדף החומוס בסופר

אלופי העולם בטחינה

צ'יזיק יצא לבדוק למה במעצמת הטחינה לא מגדלים שומשום

לחם של פעם

צ'יזיק צולל לשרשרת הייצור של המוצר הכי בסיסי בתפריט שלנו

תעלומת הקמח המלא

פעם, לא היה "קמח לבן" ו"קמח מלא", היה פשוט קמח. אז איך נוצר הקמח הלבן?

לאן נעלמו סרדיני הכנרת?

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק יוצא לגלות איך התרחקנו כל כך מהאוכל שלנו