LOGO חיי מדף
כאן הסכתים

קשר השתיקה של הפסטרמה

קשר השתיקה של הפסטרמה

קשר השתיקה של הפסטרמה

הבשר המעושן שנמכר במעדניות בניו-יורק התגלגל בארץ למוצר אחר לגמרי, שהקשר בינו לבין פסטרמה מקרי למדי. למה יש מים בפסטרמה שבסופר, מה עוד מוסיפים לשם, ולמה זה הבשר שהכי פחות כדאי לאכול. הפרק שאף אחד לא הסכים להתראיין אליו
  • 26 דקות

כותב ומגיש: אורי מאיר צ'יזיק

עורכות: צליל אברהם וליהיא צדוק

הפקה: ליהיא צדוק

עורכת סאונד: רחל רפאלי

קריינות נוספת: מיה סלע

תגיות |
חיי מדף
חיי מדף
חיי מדף

חיי מדף
קשר השתיקה של הפסטרמה
דקות

פרקים נוספים

מה הקשר בין עוגה לבית?

האם נצליח להכין עוגה שתהיה בריאה באמת? פרק אחרון לעונה

קשר השתיקה של הפסטרמה

קשר השתיקה של הפסטרמה

כנפיים שבורות

אורי מאיר צ'יזיק יוצא לחקור מה עובר על העוף בדרך לשולחן שלנו

חומוס, סיפור אהבה

אורי מאיר צ'יזיק יוצא למסע בעקבות מדף החומוס בסופר

אלופי העולם בטחינה

צ'יזיק יצא לבדוק למה במעצמת הטחינה לא מגדלים שומשום

לחם של פעם

צ'יזיק צולל לשרשרת הייצור של המוצר הכי בסיסי בתפריט שלנו

תעלומת הקמח המלא

פעם, לא היה "קמח לבן" ו"קמח מלא", היה פשוט קמח. אז איך נוצר הקמח הלבן?

לאן נעלמו סרדיני הכנרת?

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק יוצא לגלות איך התרחקנו כל כך מהאוכל שלנו