נבחרת ישראל בכדורגל נפרדה הערב (ראשון) מנבחרת סקוטלנד בתיקו 1:1. הנבחרת הובילה משער של דור פרץ בדקה ה-44. ריאן פרייז'ר מסקוטלנד השווה בדקה ה-56 לאחר טעות בהגנה הישראלית. משחקה השלישי של ישראל בבית המוקדמות יתקיים ביום רביעי במולדובה. ישראל מחזיקה עתה בנקודה אחת בלבד מתוך 6 אפשריות, לאחר שני המשחקים בבלומפילד.
דקה 56' 1-1: פתיחת מחצית שניה מעט מנומנמת עולה לישראל בשער השיוויון. ריאן פרייז'ר הסקוטי מצליח להכניע את מרציאנו בבעיטה לא חזקה אך מדויקת מקו 16 המטרים.
דקה 44' 0-1 לישראל: דור פרץ מניף את הימנית ונועץ את הכדור ברשת של סקוטלנד.
המאמן הלאומי, ווילי רוטנשטיינר, נשאל על המשחק החלש של ערן זהבי וענה: "אהיה מאמן מאוד טיפש אם אעביר כאן ביקורת על אישיות כמו זהבי". על השאלה למה השחקנים ההתקפיים האחרים בקושי מבקיעים השיב רוטנשטיינר: "נצטרך לנתח את המשחקים ולראות איך אנחנו משתפרים".