שום פלפל ושמן זית - המתכונים

מתכון של חיים כהן לקרפצ'יו לוקוס ופרנו

מתכון של חיים כהן לקרפצ'יו לוקוס ופרנו
חיים כהן מארח את תמרה אהרוני, השפית, אושיית האוכל, וביתו של השף המפורסם ישראל אהרוני. יחד הם מכינים קרפצ'יו לוקוס ופרנו
סשימי
סשימי צילום: כאן 11

חיים כהן מארח את תמרה אהרוני, השפית, אושיית האוכל, וביתו של השף המפורסם ישראל אהרוני. יחד הם מכינים קרפצ'יו לוקוס ופרנו. המתכון לפניכם.

מרכיבים:

  • 200 גרם לוקוס, מפולט מעור ועצמות
  • מלח גס
  • חצי כוס פרנו
  • שמן זית
  • 1 צרור עירית, קצוצה דק

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הלוקוס לפרוסות דקות מאוד ומעבירים לצלחת הגשה.
  2. בקלחת על אש קטנה מחממים את הפרנו עד לרתיחה. מסיטים מעט את הקלחת ומטים אותה כך שהאש מהכירה תאחז בנוזל והאלכוהול יעלה באש.
  3. ממליחים את הדג במלח גס, שופכים עליו מהפרנו ומשמן זית, ומקשטים בעירית קצוצה.
הפופולריים