חיים כהן מארח את תמרה אהרוני, השפית, אושיית האוכל, וביתו של השף המפורסם ישראל אהרוני. יחד הם מכינים קרפצ'יו לוקוס ופרנו. המתכון לפניכם.
מרכיבים:
- 200 גרם לוקוס, מפולט מעור ועצמות
- מלח גס
- חצי כוס פרנו
- שמן זית
- 1 צרור עירית, קצוצה דק
אופן ההכנה:
- פורסים את הלוקוס לפרוסות דקות מאוד ומעבירים לצלחת הגשה.
- בקלחת על אש קטנה מחממים את הפרנו עד לרתיחה. מסיטים מעט את הקלחת ומטים אותה כך שהאש מהכירה תאחז בנוזל והאלכוהול יעלה באש.
- ממליחים את הדג במלח גס, שופכים עליו מהפרנו ומשמן זית, ומקשטים בעירית קצוצה.