צפו: עדן גולן ביצעה לראשונה את October Rain בכיכר החטופים

צפו: עדן גולן שרה לראשונה את October Rain בכיכר החטופים
הזמרת שהגיעה בשבת שעברה למקום החמישי באירוויזיון במאלמו, ביצעה בתל אביב את השיר שפסל איגוד השידור האירופי
מחבר עופר חלפון מחבר עופר חלפון
Getting your Trinity Audio player ready...
עדן גולן בכיכר החטופים בתל אביב, 18.05.24
צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

שבוע לאחר שהגיעה אל המקום החמישי בגמר האירוויזיון במאלמו עם השיר "Hurricane", הזמרת עדן גולן ביצעה הערב (שבת) לראשונה את October Rain, הגרסה המקורית של השיר אותו פסל איגוד השידור האירופי. גולן ביצעה את October Rain במהלך העצרת המרכזית השבועית שהתקיימה בכיכר החטופים בתל אביב.


צילום: מטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים

"זאת הפעם הראשונה שאני שרה אחרי שחזרתי מהאירוויזיון", אמרה גולן למפגינים שהגיעו לכיכר. "רציתי לעשות את זה על הבמה הזאת בכיכר הזאת. לפני הכול אנחנו מחכים לכל החטופים שלנו שיחזרו הביתה, כי לא נשאר יותר זמן. אני ממש רציתי לשיר את October Rain וזאת התפילה שלי להחזיר את כולם הביתה עכשיו. אני לא אפסיק להשמיע את הקול שלנו, שלי, גם בישראל ובכל העולם עד שנחזיר את כולם הביתה".

נזכיר כי את October Rain כתבו והלחינו קרן פלס ואבי אוחיון ועיבד סתיו בגר. לאחר שהוועדה המפקחת על האירוויזיון פסלה את השיר בגלל "אופי פוליטי", בתאגיד השידור הישראלי הוחלט לאמץ את עצת נשיא המדינה יצחק הרצוג ולערוך התאמות נדרשות שיאפשרו את ייצוג ישראל על בימת האירוויזיון.

הפופולריים