פייגלין לא יתעקש על סעיף הלגליזציה בהסכם הקואליציוני

פייגלין לא יתעקש על הקנאביס בהסכם הקואליציוני
מסר ברוח זו הועבר על ידי אנשי זהות לליכוד. במקום זאת ידרוש פייגלין שחוק בנושא יעבור במהלך המושב הראשון או השני של הכנסת הבאה
מחבר זאב קם מחבר זאב קם
Getting your Trinity Audio player ready...
משה פייגלין
צילום: צילום: פלאש 90

משה פייגלין יהיה מוכן להתפשר על הדרך שבה תקודם לגליזציה של סמים קלים בכנסת הבאה, זאת בהנחה שהממשלה הבאה תהיה ממשלת ימין בראשות נתניהו. לאור ההתנגדות של המפלגות החרדיות ושל איחוד מפלגות הימין לאישור הלגליזציה, אנשיו של פייגלין העבירו מסר לאנשי ראש הממשלה, לפיו לא יתעקשו על הכנסת נושא הלגליזציה לתוך ההסכמים הקואליציוניים ויסכימו שהנושא לא יעוגן בהסכם.

במקום זאת, ידרשו מנתניהו לדאוג שהנושא יעבור בכנסת במהלך המושב הראשון, או השני של הכנסת הבאה באמצעות תיאום בין חלקים באופוזיציה שתומכים בלגליזציה וחלקים בקואליציה שתומכים בה. אם הדבר לא יקרה בשנה הראשונה של הכנסת הבאה יודיע פייגלין מראש שיפרוש מהקואליציה במצב כזה. אנשיו של פייגלין הסבירו שחשובה להם התוצאה ולא הדרך, ולכן יסכימו שהדבר לא יכנס להסכם הקואליציוני, אלא יאושר בדרך אחרת, אך העיקר שיאושר.

הפופולריים