מגמת הביטולים נמשכת

לפחות עד יוני: חברת אייר קנדה ביטלה את טיסותיה לישראל

לפחות עד יוני: חברת אייר קנדה ביטלה את טיסותיה לישראל
הדבר ישפיע על אלפי ישראלים שנפגעו מביטול הטיסות שמתפקדות באופן יום יומי, ולא רק לקנדה, אלא גם כטיסות קונקשן לאמריקה. כעת, אל-על היא חברת התעופה היחידה שטסה בקווים הללו
מחבר שרון עידן מחבר שרון עידן
Getting your Trinity Audio player ready...
אייר קנדה
צילום: משה שי, פלאש 90

חברת התעופה אייר קנדה הודיעה היום (רביעי) על ביטול כלל טיסותיה לישראל - לפחות עד חודש יוני. חברת התעופה הייתה אמורה לחדש את טיסותיה לישראל כבר מחר, אך כאמור בשלב הנוכחי החלטה זו בוטלה ונוסעי החברה צפויים לקבל הודעות בנושא בשעות הקרובות. ההשלכות לכך יהיו קשות כאשר מדובר על טיסות לאמריקה, ועל תחרות מינימלית לחברת התעופה אל-על בקווים אלה.

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי

אייר קנדה הייתה מפעילה טיסות באופן יום יומי במטוס דרימליינר לישראל והדבר ישפיע על אלפי ישראלים שנפגעו מהחלטת החברה. זאת מכיוון שלא מדובר רק על טיסות לקנדה, אלא גם על טיסות קונקשן ליבשת אמריקה. כמו כן, בשלב זה, גם חברת יונייטד איירלינס האמריקנית לא שבה לארץ. כעת, אל-על היא חברת התעופה היחידה שטסה לצפון אמריקה.

כפי שפורסם בכאן חדשות, גם חברת הלואוקוסט איזיג'ט ביטלה את טיסותיה לישראל עד לסתיו של שנת 2024. בהודעת החברה הבריטית נכתב: "כתוצאה מהמצב המתמשך והמתפתח בישראל, איזיג'ט קיבלה החלטה להשעות את טיסותיה לתל אביב לשארית עונת הקיץ - עד 27 באוקטובר".

 

הפופולריים