דורש עבודה שהגיע בשבוע שעבר ללשכת שירות התעסוקה בנתניה, נעצר לאחר שאיים ברצח על מתאמת ההשמה. כפי שנודע היום (חמישי) לכאן חדשות החשוד באיומים, נעצר, נחקר ושוחררר בתנאי הרחקה.
תחילה, החשוד הגיע ללשכה וזרק מסמכים על המתאמת. בהמשך להתנהגותו האלימה, הוא התקשר ללשכת שירות התעסוקה ואיים בשיחה עם המוקדנית: "אם אני אבוא מחר אני דוקר אותה. דוקר אותה מחר. אם מחר ירצחו מישהו תדעו שאני רצחתי".
האזינו להקלטה:
לאורך השיחה, שנערכה דקות ארוכות, החשוד איים עשרות עשרות פעמים כי ירצח את מתאמת ההשמה בדקירות, זאת בזמן שהמוקדנית ניסתה לסייע לו בבעייתו.
עורכת הדין ענבל משש, מנכ"לית שירות התעסוקה, מסרה: "אלימות ואיומים כלפי עובדי ציבור המעניקים שירות חיוני לאזרחים הם קו אדום שאין לעבור. עובדי שירות התעסוקה זכאים לסביבת עבודה בטוחה ומכבדת. אנו פועלים בנחישות מול רשויות אכיפת החוק למיצוי הדין במקרה החמור הזה ובמקרים דומים".
עוד נמסר: "שירות התעסוקה נחוש להגן על עובדיו ולא יאפשר התנהגות מאיימת או אלימה כלפיהם. זוהי חובתנו המוסרית והארגונית".
