בימים שלפני שידור הריאיון עם אלי פלדשטיין בתוכנית "יהיה טוב" בכאן 11 נפגשו עיתונאי הערוץ עם אחד ממקורביו של צחי ברוורמן, שניסה להכחיש את דבר קיומה של הפגישה עם פלדשטיין שהובילה לפרשת "הפגישה הלילית".
המקורב טען כי ייתכן שהתקיימה פגישה בחניון, אך כי בניגוד לדבריו של פלדשטיין לא היה זה ברוורמן שנפגש איתו והזהיר מפני חקירה.
הפרטים מתוך החקירות הוכיחו כי המקורב שיקר כשאמר שברוורמן הוא לא האדם ששוחח עם פלדשטיין במוצאי השבת המדוברים בחודש אוקטובר 2024.
בחקירותיו בשב"כ ובמשטרה לא ציין פלדשטיין את שמו של ברוורמן, שאותו חשף לראשונה בריאיון בתוכנית. אחרי שידור הריאיון העידו גורמים כי בזכות תנועות ידיו של פלדשטיין עת תיאר את הפגישה ניתן לזהות שהיה מדובר בברוורמן. "כך הוא מדבר, ואלה התנועות שבהן הוא משתמש", אמרו.
היום הודיעה היועצת המשפטית לממשל גלי בהרב מיארה כי נגד ברוורמן יוגש כתב אישום בכפוף לשימוע.
