חוק הרשויות המטרופוליניות צפוי שלא להיות מקודם בממשלה הנוכחית, על אף היותו חוק הדגל של משרדי התחבורה והאוצר. כך דיווחנו היום (רביעי) בכאן חדשות. החוק, שעבר כבר בקריאה ראשונה, עדיין ממתין לקריאה שנייה ושלישית - אך עדיין לא מופיע על סדר היום של הממשלה, שמקיימת בימים האחרונים מרתון חקיקה לקראת סיום ימיה.
מטרת החוק, שנחשב לתוכנית הדגל של משרדי התחבורה והאוצר, היא להעביר חלק מסמכויות ניהול התחבורה הציבורית ממשרד התחבורה לרשויות תחבורה מטרופוליניות, שיוקמו בשלב הראשון בירושלים, בגוש דן ובחיפה. בממשלה סבורים כי ניהול אזורי יאפשר קבלת החלטות מהירה יותר, התאמה טובה יותר לצורכי התושבים, ושיפור ניכר בשירות בתחבורה הציבורית.
המודל שאותו קידמו בממשלה לוקח השראה ממבנה התחבורה הציבורית בלונדון, במדריד ובאמסטרדם. לדוגמה, לאחר יישום המודל בלונדון, עלה השימוש בתחבורה ציבורית בעשרות אחוזים, וזמני ההמתנה ירדו בכ-60 אחוזים.
במכתב ששלחו השבוע שרת התחבורה מירי רגב ושר האוצר בצלאל סמוטריץ’ ליושב ראש ועדת הכנסת אופיר כץ, ביקשו השרים לקדם את החוק עוד לפני פיזור הכנסת, והגדירו אותו כ”רפורמה המשמעותית ביותר בתחום התחבורה הציבורית זה עשרות שנים”. הם ציינו כי הגודש בכבישים עולה למשק הישראלי כ-40 מיליארד שקלים בשנה, וכי אי-קידום החוק עלול לעכב מהלך בעל חשיבות לאומית אדירה.
במשרד האוצר טוענים כי השלכות החוק אינן מסתכמות בתחבורה הציבורית בלבד. לדבריהם, הרפורמה צפויה לאפשר קידום מהלכים גם בתחום החניה, כחלק מניהול התחבורה במטרופולינים. באוצר מצביעים על מחקר של מרכז המידע והמחקר של הכנסת, שלפיו חוק החניונים הביא לעלייה של כ-30% במחירי החניה במקומות עבודה, וסבורים כי קידום הרפורמה יאפשר בעתיד לנהל את מדיניות החניה באופן יעיל יותר ולעודד מעבר לתחבורה ציבורית.
אולם למרות חשיבותו, החוק עדיין לא שובץ לדיון סופי כחלק ממרתון החקיקה. הסיבה הרשמית שסופקה היא לוח הזמנים הצפוף של הכנסת בימים שלפני פיזורה. אולם גורמים המעורים בפרטים טוענים כי מאחורי הקלעים מופעל גם לחץ מצד המפלגות החרדיות, שחוששות כי העברת סמכויות התחבורה לשלטון המקומי עלולה בעתיד להשפיע על סוגיית התחבורה הציבורית בשבת.
אם לא יחול שינוי בימים הקרובים, אחת מרפורמות התחבורה המשמעותיות ביותר שקידמה הממשלה בשנים האחרונות צפויה לרדת מסדר היום.
