מפלגת נועם תלתה שלט על גשר בנתיבי איילון בתל אביב המסית נגד היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה. בשלט מופיעה תמונתה של מיארה לצד תמונתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו עם הכיתוב: "הדם שלו (חלילה) על הידיים שלך".
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי
חברת הכנסת אפרת רייטן ממפלגת הדמוקרטים גינתה את הדברים בחריפות: כך נראית הסתה מכוונת מטעם השלטון נגד רשויות המדינה ושלטון החוק. פעולה מתוכננת ש-ל-ט-ו-נ-י-ת שמצטרפת לשלל אמירות מסוכנות ומוטרפות של שרים נגד היועמ"שית כמו: ׳אויבת העם', 'האישה הכי מסוכנת', 'הקם להורגך השכם לפטרו'.
ההסתה של מפלגת נועם, בראשותו של חבר הכנסת אבי מעוז המשמש כסגן שר במשרד ראש הממשלה, ממשיכה בקו ישיר את מתקפת השרים נגד היועצת המשפטית לממשלה אתמול. זאת, כאשר שר התקשורת שלמה קרעי קרא בישיבת הממשלה לפטר את היועמ"שית בנימוק: " הקם להורגך - גם ברפיסות ובהסכמה שבשתיקה – השכם לפטרו".
ההשתלחות של קרעי הגיעה בעקבות ירי פצצות התאורה על בית ראש הממשלה נתניהו בקיסריה במוצאי שבת. השר הוסיף לטעון: "בזמן שהרחובות בוערים והאנרכיסטים מרגישים חופשיים לפרוץ גדרות משטרה, להשליך לפידים, לירות פצצות תאורה, ולפרוץ לבית ראש הממשלה, היועמ"שית ממשיכה לשבת בחיבוק ידיים, מעניקה להם לגיטימציה ומסרבת לעצור את ההידרדרות המסוכנת הזאת".
בתגובה לדבריו, ראש האופוזיציה יאיר לפיד גינה דרש לפטרו באופן מיידי: "מסית בגלוי לרצח". ולא רק אתמול, בשבוע שעבר, השר לשיתוף פעולה אזורי, דוד אמסלם, התראיין בתוכנית "קלמן-ליברמן" בכאן רשת ב ומתח ביקורת נוקבת נגד החשדות סביב גורמים בלשכת נתניהו. בנוסף, תקף את היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, וטען כי זו "מתירה את דמו".