מגיש: שאול אמסטרדמסקי. עורך: אסף אביר. מפיק: אלון אמיצי. טכנאי שמעון דוקרקר:

טל רז
מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?
- 50 דקות
בחירת העורכת
-
זוכרים את כל נציגי העבר שלנו לאירוויזיון?
-
פרשת החלפת העוברים: בית המשפט העליון הכריע
-
עד שייצא עשן: איך בוחרים אפיפיור חדש? | האזינו
-
"כמה עוד לשאת?": משפחות החטופים יוסף חיים ואלקנה זועקות
-
הוריו של הלוחם שגופתו הושבה מסוריה בריאיון כואב מ-1991
-
84 שנה אחרי: חומרי תעמולה נאציים נמצאו בארגנטינה
-
חופשת הקיץ בסכנה? גל ביטולי הטיסות עולה שלב
-
בשביל יעל: הורי התצפיתנית צעדו לזכרה בשביל ישראל
מקורב לצלחת

מהירות השמעה

6.1.2025-אהרן פררה
מקורב לצלחת
מהירות השמעה

פרקים נוספים

בית שאן, ביטחון תזונתי והמאפה המרוקאי הנדיר

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

אשקלון, מאצ'ה וזכויות יוצרים בצלחת

בת גלים, טיקטוק ומה הופך מסעדה למוסד?

צפת, פורים ויין

שוק עכו

שוק רמלה

שוק נתיבות

שוק אשדוד
