מקורב לצלחת 160924
טל רז

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

נבדוק מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי, נבדוק מה הוא המוצר החקלאי הישראלי הכי טוב בעולם, נגלה איך ישראל הפכה להיות מעצמת אוכל העתיד, ונדבר על דו קיום יהודי ערבי במטבח הישראלי
  • 50 דקות

מגיש: שאול אמסטרדמסקי. עורך: אסף אביר. מפיק: אלון אמיצי. טכנאי שמעון דוקרקר:

מקורב לצלחת
מקורב לצלחת
מקורב לצלחת

מקורב לצלחת
נבדוק מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי
דקות

פרקים נוספים

בית שאן, ביטחון תזונתי והמאפה המרוקאי הנדיר

שאול יוצא לבית שאן, עיר עם היסטוריה עשירה ודימוי לא נוצץ במיוחד, שמ...

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

נבדוק מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי

אשקלון, מאצ'ה וזכויות יוצרים בצלחת

שאול מתמודד עם משקה המאצ'ה שהחל להופיע בבתי הקפה ותוהה איך זה שישרא...

בת גלים, טיקטוק ומה הופך מסעדה למוסד?

במורד ההר ליד הים שוכנת לה שכונת בת גלים. מה שפעם הייתה שכונה חיפאי...

צפת, פורים ויין

שאול עולה לצפת ומוצא סצנה קולינרית שמושפעת רבות מהבישול החרדי המסור...

שוק עכו

שאול צולל לתוך עכו של אחרי שומר החומות ואחרי הלחימה בצפון, ושומע על...

שוק רמלה

סיור באחד השווקים הטובים ביותר באיזור המרכז

שוק נתיבות

שאול מגיע לנתיבות ורואה סצנת אוכל משגשגת גם לאחר יותר משנה של מלחמה

שוק אשדוד

ואיזה חיידקים עדיף שדווקא כן יהיו באוכל שלנו?

שוק לוינסקי

זוכרים מתי התחלנו להנות מאוכל? שאול צולל להיסטוריה הקולינרית של ישראל