פרק 160525 500X500
כאן חדשות בדיגיטל

מזון לנשמה

מזון לנשמה

מזון לנשמה

פרק מיוחד שעוסק בחיבור בין אוכל לבריאות הנפש. בתוכנית שאול מדבר עם איילת ברק, שעוסקת בטיפול בבישול, דוריאל רימר מנכ"לית עמותת "ונטעת" שמחליפה בטון בצמחייה במודל של "עיר יער" ויוטקה הרשטיין שהסבירה איך חינוך לנפש מתבטא גם בתפריט של הילדים שלנו. בתוכנית גם אייטם מיוחד עם חיים כהן שהגיע כדי להסביר לשאול איך מכינים את הסנדוויץ' האולטימטיבי.
  • 51 דקות

מגיש: שאול אמסטרדמסקי

עורך: אסף אביר

מפיק: אלון אמיצי

טכנאי: חיים זקן

מקורב לצלחת
מקורב לצלחת
מקורב לצלחת

מקורב לצלחת
דקות

פרקים נוספים

שלם כפי יכולתך

השבוע שאול מגיע לדוכן מיוחד בשם חיסדא בקרית מנחם בירושלים, שכל מטרת...

מה יש להגיד חוץ מ"טעים"?

השבוע שאול מנסה להבין אם השפה העברית מגבילה את היכולת שלנו לתאר שפע...

יוצאים מהמקלט

אחרי הפסקת האש עם איראן זה נדמה שהחיים חזרו לשגרה וחזרנו להתעסק בענ...

ספיישל שבועות עם רותי רוסו

לרגל חג השבועות, שאול ורותי רוסו צוללים לנבכי החלב. דור פלג עוזר לנ...

שוק תלפיות מגיע לאולפן!

השבוע הצטרפה אלינו אביגיל קופרמן, מורת דרך ומדריכה בסיורי שווקים, כ...

מזון לנשמה

פרק מיוחד שעוסק בחיבור בין אוכל לבריאות הנפש. בתוכנית שאול מדבר עם...

בית שאן, ביטחון תזונתי והמאפה המרוקאי הנדיר

שאול יוצא לבית שאן, עיר עם היסטוריה עשירה ודימוי לא נוצץ במיוחד, שמ...

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

נבדוק מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי

אשקלון, מאצ'ה וזכויות יוצרים בצלחת

שאול מתמודד עם משקה המאצ'ה שהחל להופיע בבתי הקפה ותוהה איך זה שישרא...

בת גלים, טיקטוק ומה הופך מסעדה למוסד?

במורד ההר ליד הים שוכנת לה שכונת בת גלים. מה שפעם הייתה שכונה חיפאי...