פרק 020625 500X500
כאן חדשות בדיגיטל

ספיישל שבועות עם רותי רוסו

ספיישל שבועות עם רותי רוסו

ספיישל שבועות עם רותי רוסו

לרגל חג השבועות, שאול ורותי רוסו צוללים לנבכי החלב. דור פלג עוזר לנו לקנות גבינות בזול. רונית ורד מסבירה לנו איך נעשה החיבור ההיסטורי בין אשכנזים לחלב. אורי מאיר צ'יזיק מסביר לנו איך חג השבועות הפך להיות חג התנובה והטרה. ארז קומורובסקי מספר לנו על שבעת המינים המודרניים, הטעמים הישראלים המובהקים ב-2025. הילה אלפרט מספרת לנו על מסורת החלות המעוצבות שהובילה אותנו לטרנד הנוכחי של חלות הר סיני.
  • 87 דקות

מגיש: שאול אמסטרדמסקי

עורך: אסף אביר

מפיק: אלון אמיצי

טכנאי: מתן אלדר

מקורב לצלחת
מקורב לצלחת
מקורב לצלחת

מקורב לצלחת
דקות

פרקים נוספים

שלם כפי יכולתך

השבוע שאול מגיע לדוכן מיוחד בשם חיסדא בקרית מנחם בירושלים, שכל מטרת...

מה יש להגיד חוץ מ"טעים"?

השבוע שאול מנסה להבין אם השפה העברית מגבילה את היכולת שלנו לתאר שפע...

יוצאים מהמקלט

אחרי הפסקת האש עם איראן זה נדמה שהחיים חזרו לשגרה וחזרנו להתעסק בענ...

ספיישל שבועות עם רותי רוסו

לרגל חג השבועות, שאול ורותי רוסו צוללים לנבכי החלב. דור פלג עוזר לנ...

שוק תלפיות מגיע לאולפן!

השבוע הצטרפה אלינו אביגיל קופרמן, מורת דרך ומדריכה בסיורי שווקים, כ...

מזון לנשמה

פרק מיוחד שעוסק בחיבור בין אוכל לבריאות הנפש. בתוכנית שאול מדבר עם...

בית שאן, ביטחון תזונתי והמאפה המרוקאי הנדיר

שאול יוצא לבית שאן, עיר עם היסטוריה עשירה ודימוי לא נוצץ במיוחד, שמ...

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

נבדוק מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי

אשקלון, מאצ'ה וזכויות יוצרים בצלחת

שאול מתמודד עם משקה המאצ'ה שהחל להופיע בבתי הקפה ותוהה איך זה שישרא...

בת גלים, טיקטוק ומה הופך מסעדה למוסד?

במורד ההר ליד הים שוכנת לה שכונת בת גלים. מה שפעם הייתה שכונה חיפאי...