פרק 270625 500X500
כאן חדשות בדיגיטל

יוצאים מהמקלט

יוצאים מהמקלט

יוצאים מהמקלט

אחרי הפסקת האש עם איראן זה נדמה שהחיים חזרו לשגרה וחזרנו להתעסק בענייני היומיום, אבל האמנם? עמליה לוי מבת ים שביתה נהרס מספרת לנו על הקושי שבלחזור לבשל בבית אחר, בלי המטבח שלה ובלי הכלים שלה. הבעלים של בית קפה ירושלמי ובר יין תל אביבי מספרים לנו למה הם פתחו בשעת מלחמה ומה הם למדו מהלקוחות שהגיעו לשבת אצלם בין אזעקות. איילת לטוביץ' ורותם ליברזון מגיעות לספר לנו קצת על המטבח היהודי הפרסי.
  • 45 דקות

מגיש: שאול אמסטרדמסקי

עורך: אסף אביר

מפיק: אלון אמיצי

טכנאי: חיים זקן

מקורב לצלחת
מקורב לצלחת
מקורב לצלחת

מקורב לצלחת
דקות

פרקים נוספים

מה יש להגיד חוץ מ"טעים"?

השבוע שאול מנסה להבין אם השפה העברית מגבילה את היכולת שלנו לתאר שפע...

יוצאים מהמקלט

אחרי הפסקת האש עם איראן זה נדמה שהחיים חזרו לשגרה וחזרנו להתעסק בענ...

ספיישל שבועות עם רותי רוסו

לרגל חג השבועות, שאול ורותי רוסו צוללים לנבכי החלב. דור פלג עוזר לנ...

שוק תלפיות מגיע לאולפן!

השבוע הצטרפה אלינו אביגיל קופרמן, מורת דרך ומדריכה בסיורי שווקים, כ...

מזון לנשמה

פרק מיוחד שעוסק בחיבור בין אוכל לבריאות הנפש. בתוכנית שאול מדבר עם...

בית שאן, ביטחון תזונתי והמאפה המרוקאי הנדיר

שאול יוצא לבית שאן, עיר עם היסטוריה עשירה ודימוי לא נוצץ במיוחד, שמ...

מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי?

נבדוק מה הופך את המטבח הישראלי לישראלי

אשקלון, מאצ'ה וזכויות יוצרים בצלחת

שאול מתמודד עם משקה המאצ'ה שהחל להופיע בבתי הקפה ותוהה איך זה שישרא...

בת גלים, טיקטוק ומה הופך מסעדה למוסד?

במורד ההר ליד הים שוכנת לה שכונת בת גלים. מה שפעם הייתה שכונה חיפאי...

צפת, פורים ויין

שאול עולה לצפת ומוצא סצנה קולינרית שמושפעת רבות מהבישול החרדי המסור...