cat24682_img96315842.jpg
ההוצאה

ספריה קולינרית חדשה במרכז "אסיף"

ספריה קולינרית  חדשה במרכז "אסיף"

ספריה קולינרית חדשה במרכז "אסיף"

במרכז לתרבות האוכל "אסיף" הקימו ספריה שמוקדשת לאוכל, מיכל לויט סיפרה על הספרים הנדירים והמשונים שיש שם, ומגלה מה יש לשף צעיר ללמוד מספרי האוכל הסיני המיתולוגיים של אהרוני; עובר מסך: יונתן דורון, מבקר המסכים שלנו, על העיבוד החדש לספר "חולית" ועל התקדים באופן שבו הופק; וגם: האם אנחנו צריכים ספרי ילדים שנועדו ללמד אותם "חשיבה מחוץ לקופסה"?
  • 42 דקות

: עורכים ומגישים: יובל אביבי ומיה סלע, מפיקה: תמר בנימין, טכנאי: דרור רוטשטיין

מה שכרוך