
אנחנו על המפית - עונה 2 | פריז עם יריב ברבי - פרק 1
לפני כשנה וחצי פתח יריב ברבי (בן 35) את מסעדת SALATIM בפריז, אבל את דרכו בעיר האורות הוא החל כבר בגיל 22, כשהחל את לימודיו בפרנדי. לאחר מכן התמחה במסעדות מכוכבות מישלן, ואת התפקיד הראשון שלו כשף קיבל בגיל 26, ועבד ארבע שנים במסעדת KGB. באותה תקופה שפים בפריז היו צריכים להיות לפחות בני 30 כשקיבלו הזדמנות להוביל מסעדה, אבל ברבי נחשב להבטחה גדולה, ובכל זאת החליט לשנות כיוון.
את המסעדה הקטנטנה והכשרה שלו הקים ברבי יחד עם אשתו, אלכסיה, יועצת משפטית בהוצאה לאור ועוזרת באדמיניסטרציה של המסעדה, ועם חבר נוסף. השלושה בחרו לפתוח את המסעדה באזור הסנטייה, שבעבר אכלס בעיקר מוכרי בדים יהודיים וזונות והפך בשנים האחרונות לטרנדי, והם מגישים כ-200 מנות ביום ללקוחות שממלאים את 20 מקומות הישיבה. בבוקר מתפקד המקום כמסעדת פועלים עם מנות עדתיות, ובערב הוא הופך לטאפאס-בר.
עוד על המפית:
כל השפים:
יריב ברבי - פריז | סימונה אלחרר - בריסל | מייקל רנטיסי - סידני | דורון לורן - שנגחאי |שי דובלרו - ברצלונה | מייקל סולומונוב - פילדלפיה | אלעד ואיתמר - ליסבון
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות
פריז | בריסל | סידני | שנגחאי | ברצלונה | פילדלפיה | ליסבון
צפו בתכנים נוספים
-
00:03:04
כבר לא עוצמים עיניים: עדויות מקרי האונס בשבת השחורה הושמעו באו"םבזמן שהעולם שותק על מקרי האונס שביצעו חמאס, העדויות הקשות הושמעו באו"ם -
זמן אמת
-
קופה ראשית
-
מהצד השני עם גיא זהר
-
00:04:09
הבקבוק נותר עם חלב: בבית של משפחת ביבסלראשונה מאז שיקירהם נחטפו, משפחת ביבס הגיעה לזירה - ומאמינה שעוד יחזרו
צפו בתכנים נוספים
-
00:03:04
כבר לא עוצמים עיניים: עדויות מקרי האונס בשבת השחורה הושמעו באו"םבזמן שהעולם שותק על מקרי האונס שביצעו חמאס, העדויות הקשות הושמעו באו"ם -
זמן אמת
-
קופה ראשית
-
מהצד השני עם גיא זהר
-
00:04:09
הבקבוק נותר עם חלב: בבית של משפחת ביבסלראשונה מאז שיקירהם נחטפו, משפחת ביבס הגיעה לזירה - ומאמינה שעוד יחזרו