
אנחנו על המפית - עונה 2 | ברצלונה עם שי דובלרו - פרק 5
האהבה היא זו שהובילה את שי דובלרו לברצלונה. שי, בן 42, היה שף בסושיאל קלאב, בפיאצה, בגוסטו ובאמיצ'י, ולאחר שהכיר את מאריה הספרדיה הם פתחו מסעדה ספרדית-ים תיכונית כ-50 קילומטר מברצלונה, בבית בן 130 שנה, שם הם גם מתגוררים.
כשהמסעדה נפתחה שי עשה הכל לבד, מהבישול ועד שטיפת הכלים. הקיום מגיע הסרוויס ל-80 איש בקיץ, ובחורף הוא נע בין 40 ל-50 סועדים. שי ומאריה מתכננים לרכוש את הבית הענק הסמוך למסעדה ולהפוך אותו למלון, ובקרוב הם מתכננים להקים חווה ליד המסעדה ובה לגדל את הפרודוקטים לכל המנות במסעדה.
עוד על המפית:
כל השפים:
יריב ברבי - פריז | סימונה אלחרר - בריסל | מייקל רנטיסי - סידני | דורון לורן - שנגחאי | שי דובלרו - ברצלונה | מייקל סולומונוב - פילדלפיה | אלעד ואיתמר - ליסבון
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
פריז | בריסל | סידני | שנגחאי | ברצלונה | פילדלפיה | ליסבון
צפו בתכנים נוספים
-
00:03:04
כבר לא עוצמים עיניים: עדויות מקרי האונס בשבת השחורה הושמעו באו"םבזמן שהעולם שותק על מקרי האונס שביצעו חמאס, העדויות הקשות הושמעו באו"ם -
זמן אמת
-
מהצד השני עם גיא זהר
-
קופה ראשית
-
00:28:20
הנער שחילץ עשרות מתוך קרבות העוטף - על דעת עצמונועם בן ה-18 החליט לצאת למסע חילוץ מתוך קרבות העוטף - על דעת עצמו
צפו בתכנים נוספים
-
00:03:04
כבר לא עוצמים עיניים: עדויות מקרי האונס בשבת השחורה הושמעו באו"םבזמן שהעולם שותק על מקרי האונס שביצעו חמאס, העדויות הקשות הושמעו באו"ם -
זמן אמת
-
מהצד השני עם גיא זהר
-
קופה ראשית
-
00:28:20
הנער שחילץ עשרות מתוך קרבות העוטף - על דעת עצמונועם בן ה-18 החליט לצאת למסע חילוץ מתוך קרבות העוטף - על דעת עצמו