-
מרגישה שהם חטופים סוג ב': אימהות הצעירים שנשארים בשבי
-
אצבע משולשת לקניה ווסט: מי עומד מאחורי סרטון ה-AI?
-
הלקח שיושם בחיל האוויר בעקבות 7 באוקטובר
-
"מדמיין את הריצה במסדרון": אחיהם של גלי וזיו מחכה להם
-
אצבע משולשת לקניה ווסט: מי עומד מאחורי סרטון ה-AI?
-
מלחמת סחר עולמית לפניך: מה הסיפור עם המכסים של טראמפ?
-
בלי נייר שנמס בפה: טראמפ מחזיר את הקשיות מפלסטיק
-
מחכה לו: דיצה אור מציינת יום הולדת 32 לבנה אבינתן שבשבי

אנחנו על המפית - עונה 2 | ברצלונה עם שי דובלרו - פרק 5
האהבה היא זו שהובילה את שי דובלרו לברצלונה. שי, בן 42, היה שף בסושיאל קלאב, בפיאצה, בגוסטו ובאמיצ'י, ולאחר שהכיר את מאריה הספרדיה הם פתחו מסעדה ספרדית-ים תיכונית כ-50 קילומטר מברצלונה, בבית בן 130 שנה, שם הם גם מתגוררים.
כשהמסעדה נפתחה שי עשה הכל לבד, מהבישול ועד שטיפת הכלים. הקיום מגיע הסרוויס ל-80 איש בקיץ, ובחורף הוא נע בין 40 ל-50 סועדים. שי ומאריה מתכננים לרכוש את הבית הענק הסמוך למסעדה ולהפוך אותו למלון, ובקרוב הם מתכננים להקים חווה ליד המסעדה ובה לגדל את הפרודוקטים לכל המנות במסעדה.
עוד על המפית:
כל השפים:
יריב ברבי - פריז | סימונה אלחרר - בריסל | מייקל רנטיסי - סידני | דורון לורן - שנגחאי | שי דובלרו - ברצלונה | מייקל סולומונוב - פילדלפיה | אלעד ואיתמר - ליסבון
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
פריז | בריסל | סידני | שנגחאי | ברצלונה | פילדלפיה | ליסבון
צפו בתכנים נוספים
צפו בתכנים נוספים
-
00:08:38
"מדמיין את הריצה במסדרון": אחיהם הגדול של גלי וזיו מחכההאח הגדול של גלי וזיו שנחטפו ב-7 באוקטובר מכפר עזה, עדיין מחכה לחיבוק -
01:01:38
איך הגענו למצב הזה? סדרת הדוקו שכל ישראלי חייב לראותסדרה דוקומנטרית שכל ישראלי חייב לראות -
00:03:38
"נחטף במצב קשה אבל הוא חי": אותות החיים החדשים שהתקבלודאגת משפחות החטופים: בצל האי ודאות, הלחץ לעסקה גובר -
00:40:59
בלייזר אדום וגבריות בעייתית: סוד ההצלחה של דה וויקנדבלייזר אדום וגבריות בעייתית: דה וויקנד מוציא אלבום חדש -
הלקח שיושם בחיל האוויר בעקבות 7 באוקטוברגוף מטה שאחראי על הפעלת מערך המסוקים אחראי מעתה על המוכנות וההפעלה המבצעית של חיל האוויר בהגנת הגבולות. המשמעות: חיל האוויר יהיה עצמאי להפעיל אש מייד בכל אירוע מתפרץ