-
בלי נייר שנמס בפה: טראמפ מחזיר את הקשיות מפלסטיק
-
מחכה לו: דיצה אור מציינת יום הולדת 32 לבנה אבינתן שבשבי
-
אנונימי לגמרי: בעקבות הסרט החדש על בוב דילן
-
ילדים עבריים עם מבטא ספרדי: איך הגננות החיו את השפה?
-
תפגשו אותו בחלקה 10: רפאל נשבע לחיות כדי להנציח את בנו
-
אנונימי לגמרי: בעקבות הסרט החדש על בוב דילן
-
שלמה נחטף, אשתו הצליחה לברוח: הסיפור של הזוג מנצור
-
שירגישו שוב כמו בית: המתנדבים שמשקמים את יישובי הצפון

00:51:04
אנחנו על המפית עונה 1 | ניו יורק עם השפית עינת אדמוני - פרק 1
השף ברק יחזקאלי יוצא לפגוש שפים ישראלים מצליחים בעולם ובודק איתם איך נראית ההצלחה ומה המחיר שלה. והפעם: הכירו את השפית עינת אדמוני הגיעה לפני 20 שנה לניו יורק וכיום היא בעלת שש מסעדות, ביניהן "בלבוסטה", "בר בולונט" ו"טעים".
כמעט 20 שנה לקח לעינת אדמוני להפוך לאחד הקולות הקולינאריים הבולטים של המטבח הישראלי בארצות הברית.
מצוידת בחיבוק תקשורתי אינסופי, היא נצבת כיום בראש אימפריה קטנה שכוללת את בר האוכל בולונט מסעדת קוסקוס חדשה ומאוד מפורגנת בשם קישקש ושישה סניפים של הפלאפל הכי טעים בניו יורק (עוד שלושה בדרך). בין לבין היא הוציאה ספר בישול שהוא רב מכר - הספר הבא כבר בדרך - ומתארחת על בסיס קבוע בתכניות אוכל, אירוח וריאליטי.
עוד על המפית:
כל השפים:
עינת אדמוני - ניו יורק | שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' - לונדון | יוסי חדד - בוקרשט | גל בן משה - ברלין | גיל אלעד - בורדו | ראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזי | חיה מולכו - וינה
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
ניו יורק | לונדון | בוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד | ניו ג'רזי | וינה
צפו בתכנים נוספים
-
00:22:25
מה כתוב בהורוסקופ של ניסים? נאחס | קופה ראשיתניסים מתוסכל שאשתו מלי מבקרת אותו כל יום וראמזי באובססיה בגלל מפתח -
00:26:21
מי זאתתתתת: אנה זק בקארפול קריוקיאנה זק עולה על אולסטאר וגופייה עם כל הלהיטים האהובים -
00:03:52
תפגשו אותו בחלקה 10: רפאל נשבע לחיות כדי להנציח את בנושי ארווס נפל באסון הנמ"ר בג'באליה. אביו נשבע להקדיש את חייו להנצחתו -
00:57:06
23 שנה של ניסיונות חיסול. "אויבים", מוחמד דףסיפורו של מוחמד דף, ראש הזרוע הצבאית של חמאס -
00:06:45
ניסיתם פעם משקה גזר עם 60% אלכוהול?שתיתם פעם 60% אלכוהול? יובל "ג'וב" מחכה לפתיחה המחודשת של המזקקה שלו