אנחנו על המפית
00:51:04
השף ברק יחזקאלי יוצא לפגוש שפים ישראלים מצליחים בעולם ובודק איתם איך נראית ההצלחה ומה המחיר שלה. והפעם: הכירו את השפית עינת אדמוני הגיעה לפני 20 שנה לניו יורק וכיום היא בעלת שש מסעדות, ביניהן "בלבוסטה", "בר בולונט" ו"טעים".

כמעט 20 שנה לקח לעינת אדמוני להפוך לאחד הקולות הקולינאריים הבולטים של המטבח הישראלי בארצות הברית. 

מצוידת בחיבוק תקשורתי אינסופי, היא נצבת כיום בראש אימפריה קטנה שכוללת את בר האוכל בולונט מסעדת קוסקוס חדשה ומאוד מפורגנת בשם קישקש ושישה סניפים של הפלאפל הכי טעים בניו יורק (עוד שלושה בדרך). בין לבין היא הוציאה ספר בישול שהוא רב מכר - הספר הבא כבר בדרך - ומתארחת על בסיס קבוע בתכניות אוכל, אירוח וריאליטי. 

עוד על המפית:

כל השפים: 
עינת אדמוני - ניו יורקשרית פקר ואיתמר סרולוביץ'  - לונדוןיוסי חדד - בוקרשטגל בן משה - ברליןגיל אלעד - בורדוראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזיחיה מולכו - וינה

ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות: 
ניו יורקלונדוןבוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד ניו ג'רזיוינה

}