
אנחנו על המפית עונה 1 | ניו ג'רזי עם השף מני וקנין - פרק 7
מני חי, למד קולינאריה ועבד במשך 10 שנים בניו יורק. הןא עבד אצל שפים מפורסמים, כמו שף דניאל בולו ואף זכה זכייה כפולה ומכובדת בריאליטי "צ'ופד". אבל רק אחרי עשור, ובמרחק חצי שעת נסיעה מהעיר, הוא הגשים את החלום האמיתי שלו, מסעדת מישמיש.
היום, 4 שנים אחרי, מישמיש היא מוסד שמושך אליו בקביעות לא רק את הקהל המקומי והמאוהב, אלא גם סקרנים מהתפוח הגדול. עם ההצלחה, הצטרפה אל מישמיש האחות "מרסל"- מאפייה ומסעדה קז'ואלית, שנבחרה כאחת מ-25 המסעדות הטובות בניו ג'רזי.
עוד על המפית:
כל השפים:
עינת אדמוני - ניו יורק | שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' - לונדון | יוסי חדד - בוקרשט | גל בן משה - ברלין | גיל אלעד - בורדו | ראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזי | חיה מולכו - וינה
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
ניו יורק | לונדון | בוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד | ניו ג'רזי | וינה