-
"חטפו את אבא שלי": הסיפור של רז ואוהד בן עמי ב-7.10
-
ירדן ביבס במסר ראשון: "רה"מ - תחזיר את המשפחה שלי"
-
יומיים רק עם אבא: מסע קירוב לבבות במדבר
-
מה המשאלה הבאה שנבקש מטראמפ? | מה שתגידו
-
שלג בגולן ושטפונות בים המלח: תיעוד מרהיב מהחורף שחזר
-
שרים לזכרם: צעירי העוטף שמנציחים את הטבח במוזיקה
-
זה באמת יקרה? התוכנית של טראמפ שהדהימה את העולם
-
יש יותר קאלט מזה? בחזרה ל"טלנובלה בע"מ" | סדרתיות

אנחנו על המפית עונה 1 | ניו ג'רזי עם השף מני וקנין - פרק 7
מני חי, למד קולינאריה ועבד במשך 10 שנים בניו יורק. הןא עבד אצל שפים מפורסמים, כמו שף דניאל בולו ואף זכה זכייה כפולה ומכובדת בריאליטי "צ'ופד". אבל רק אחרי עשור, ובמרחק חצי שעת נסיעה מהעיר, הוא הגשים את החלום האמיתי שלו, מסעדת מישמיש.
היום, 4 שנים אחרי, מישמיש היא מוסד שמושך אליו בקביעות לא רק את הקהל המקומי והמאוהב, אלא גם סקרנים מהתפוח הגדול. עם ההצלחה, הצטרפה אל מישמיש האחות "מרסל"- מאפייה ומסעדה קז'ואלית, שנבחרה כאחת מ-25 המסעדות הטובות בניו ג'רזי.
עוד על המפית:
כל השפים:
עינת אדמוני - ניו יורק | שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' - לונדון | יוסי חדד - בוקרשט | גל בן משה - ברלין | גיל אלעד - בורדו | ראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזי | חיה מולכו - וינה
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
ניו יורק | לונדון | בוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד | ניו ג'רזי | וינה
צפו בתכנים נוספים
-
00:31:22
מה המשאלה הבאה שנבקש מטראמפ? | מה שתגידורמטכ"ל חצי תימני יחסוך בתקציב ומה כדאי לבקש מטראמפ להבא? -
00:02:26
שלג בגולן ושטפונות בים המלח: תיעוד מרהיב מהחורף שחזרהתמונות המרהיבות שהשאירה אחריה הסערה -
סופ"ש צחוקים: כל הפרקים של מועדון הסטנד-אפמי פגש חייזרים ומי איבד את כל הציוד בטירונות?
-
00:38:02
מי המנצחת האמיתית של טקס פרסי הגראמי? רמז: זו לא ביונסהמה שרציתם לדעת על האלבום "קאובוי קארטר" של ביונסה -
00:10:52
החששות והתקווה: משפחות החטופים שנותרו מאחור בשלב א'משפחות החטופים שלא ישתחררו בשלב הראשון של העסקה עוקבות בדריכות