אנחנו על המפית
00:52:43
השף ברק יחזקאלי יוצא לפגוש שפים ישראלים מצליחים בעולם ובודק איתם איך נראית ההצלחה ומה מחירה. הפעם: שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' עשו את זה בלונדון עם 2 מסעדות, מעדנייה, ספרי בישול וטור שבועי בפייננשנל טיימס

שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' השתקעו לפני 12 שנים בלונדון. בחמש השנים האחרונות הפכו למטאור בשמי הקולינאריה המקומית. כיום, יש להם שתי מסעדות בלב העיר: ״האני אנד קו״ ו״האני אנד סמוק״, מעדנייה בשם ״האני אנד ספייס״. הם פירסמו שלושה ספרי בישול שזכו להצלחה אדירה. כיום הם כותבים טור שבועי בעיתון הכלכלי הבינלאומי הפייננשנל טיימס ומככבים בתכנית בישול על אהבה - ועל אהבה לאוכל.

עוד על המפית:

כל השפים: 
עינת אדמוני - ניו יורקשרית פקר ואיתמר סרולוביץ'  - לונדוןיוסי חדד - בוקרשטגל בן משה - ברליןגיל אלעד - בורדוראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזיחיה מולכו - וינה

ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות: 
ניו יורקלונדוןבוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד ניו ג'רזיוינה 

}