
אנחנו על המפית עונה 1 | ברלין עם השף גל בן משה - פרק 4
השף גל בן משה ממסעדת גלאס בברלין הוכתר על ידי המבקרים והתקשורת הגרמנית כמי שהצליח למתוח את גבולות ההגדרה של המטבח המזרח תיכוני למקומות אליהם לא הגיעו מעולם. את זה הוא עושה עם תפריט ערבי עונתי מודרני, מטבח מולקולארי ורק 30 מקומות ישיבה בערב.
המהפכה של בן משה זכתה להתלהבות ממדריכי המסעדות הבולטים בעולם - הוא זכה בציון לשבח ממדריך המסעדות מישלן בפעם החמישית ברציפות, בדירוג 16 נקודות במדריך גומיו, ובתואר המסעדה הטובה ביותר בברלין של טריפ אדוויזר.
בין לבין הוא פתח השנה מסעדת פופ אפ בהונג קונג ומופיע בערמות של כתבות בעיתונות הכתובה והמצולמת.
עוד על המפית:
כל השפים:
עינת אדמוני - ניו יורק | שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' - לונדון | יוסי חדד - בוקרשט | גל בן משה - ברלין | גיל אלעד - בורדו | ראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזי | חיה מולכו - וינה
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
ניו יורק | לונדון | בוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד | ניו ג'רזי | וינה
צפו בתכנים נוספים
-
00:03:04
כבר לא עוצמים עיניים: עדויות מקרי האונס בשבת השחורה הושמעו באו"םבזמן שהעולם שותק על מקרי האונס שביצעו חמאס, העדויות הקשות הושמעו באו"ם -
זמן אמת
-
קופה ראשית
-
מהצד השני עם גיא זהר
-
00:04:09
הבקבוק נותר עם חלב: בבית של משפחת ביבסלראשונה מאז שיקירהם נחטפו, משפחת ביבס הגיעה לזירה - ומאמינה שעוד יחזרו
צפו בתכנים נוספים
-
00:03:04
כבר לא עוצמים עיניים: עדויות מקרי האונס בשבת השחורה הושמעו באו"םבזמן שהעולם שותק על מקרי האונס שביצעו חמאס, העדויות הקשות הושמעו באו"ם -
זמן אמת
-
קופה ראשית
-
מהצד השני עם גיא זהר
-
00:04:09
הבקבוק נותר עם חלב: בבית של משפחת ביבסלראשונה מאז שיקירהם נחטפו, משפחת ביבס הגיעה לזירה - ומאמינה שעוד יחזרו