אנחנו על המפית
00:50:06
השף יוסי חדד הגיע לבוקרשט לפני 22 שנים ומאז הספיק להפוך לכוכב טלוויזיה מקומי ולהקים שתי מסעדות מצליחות

השף יוסי חדד מבשל במטבחים מקצועיים מאז גיל 16. בגיל 32 הפך לשף הצעיר ביותר - וראשון השפים הישראלים - של מלון קינג דיויד בירושלים. לפני 22 שנים קיבל הצעה שקשה לסרב לה, ארז את המשפחה ועבר לבוקרשט. 

חדד הביא לבוקרשט, שעוד היתה שרויה באפרוריות העוני הקומוניסטי, את בשורת הבישול העילי והפך לכוכב על ולשופט בתכנית ״טופ שף״ המקומית. 

היום יש בבעלותו את מסעדת השף הטובה ברומניה ״ז׳וזף״ ואת הביסטרו ״קאז׳ו״. הוא ממשיך להתארח בקביעות בתכניות בישול, אירוח וריאליטי בטלוויזיה המקומית.

עוד על המפית:

כל השפים: 
עינת אדמוני - ניו יורקשרית פקר ואיתמר סרולוביץ'  - לונדוןיוסי חדד - בוקרשטגל בן משה - ברליןגיל אלעד - בורדוראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזיחיה מולכו - וינה

ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות: 
ניו יורקלונדוןבוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד ניו ג'רזיוינה

}