אנחנו על המפית
00:50:49
השף ברק יחזקאלי יוצא לפגוש שפים ישראלים מצליחים בעולם ובודק איך נראית ההצלחה ומה מחירה. והפעם: השף ראם הרץ, שנולד בקיבוץ כפר מסריק, הגיע לבלגרד לפי פחות מעשור ועומד כיום בראש קבוצה שמחזיקה 6 מסעדות

השף ראם הרץ גדל בקיבוץ כפר מסריק. את לימודי הבישול כבר עשה בפריז, וכשסיים עבד במסעדת ז'ול וורן בעלת כוכבי המשלן שנמצאת בתוך מגדל אייפל. משם התגלגל לפראג לכמה שנים ובסיומו של הסיבוב מצא עצמו בבלגרד, בירת סרביה, והתאהב בה. 

6 שנים אחרי שפתח את מסעדתו הראשונה, ראם עומד בראש קבוצת מסעדנים שמחזיקה ברשת "סמוקביצה" (תאנה קטנה בסרבית), שכוללת 7 מסעדות ושני מלונות בוטיק בעיר. 

עוד על המפית:

כל השפים: 
עינת אדמוני - ניו יורקשרית פקר ואיתמר סרולוביץ'  - לונדוןיוסי חדד - בוקרשטגל בן משה - ברליןגיל אלעד - בורדוראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזיחיה מולכו - וינה

ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות: 
ניו יורקלונדוןבוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד ניו ג'רזיוינה

עונה 1