אנחנו על המפית
00:25:22
השף ברק יחזקאלי יוצא לסיבובי זלילה בערים הגדולות בעולם עם שף ישראלי שחי בעיר ומכיר את נקודות החן הקולינאריות הכי שוות. יחד יבקרו בחמישה מקומות שאסור לפספס. הפעם: לונדון עם שרית פקר ואיתמר סרולוביץ'

צילום: Patricia Niven

איפה הכי כדאי לאכול בלונדון? ההמלצות של השפים שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' שעשו את זה בלונדון עם 2 מסעדות, מעדנייה, ספרי בישול וטור שבועי בפייננשנל טיימס

צפו בפרק המלא | ליד המפית>>

 

Fernandes and wells

רשת קטנה של בתי קפה עם אוריינטציה ספרדית- איטלקית. משתמשים בחומרי גלם מעולים מכל אירופה. ידועים בקפה המשובח שלהם (שהבלנד שלו מתחלף מידי עונה) ובארוחות הבוקר והבראנץ. 

מומלץ: בלק פודינג עם ביצים

מחיר: עד 8.5 פאונד לארוחות הבוקר

1-3 Denmark Street

 

The bagel bakery on brick lane

מאפיית הבייגל המיתולוגית. פתוחה 24 שעות ביממה ומציעה את הגרסה הכי טובה בלונדון לבייגל היהודי. תמיד יש תור, תמיד טעים, תמיד זול. 

מומלץ: Salt Beef Bagel

מחיר: עד 4.20 פאונד לבייגל. 

159 Brick Ln

 

Fabrique

רשת מאפיות שמקורה בשטוקהולם, שבדיה. מתמחה בלחמי מחמצת שנעשים בשיטות מסורתיות ומחומרים טבעיים בלבד, ובמיני מאפים מתוקים. לחמניית ההל שלהם הוכתרה כלחמניה הטובה בלונדון על ידי הוול סטריט ג'ורנל. 

מומלץ: נו מה? לחמניית ההל ולחמניית הקינמון

מחיר: 2.5 פאונד הלחמניה

53 Goodge St

 

Trishna

מסעדת שף הודית עם כוכבי מישלן שמביאה גרסה מודרנית מושקעת ממטבחי החופים של הודו. 

יש אופציית א- לה קארט או תפריטי טעימות (5-7 מנות)

מומלץ- ארוחת 5 מנות 

מחיר- 60 פאונד לארוחת הטעימות, או עד 25 פאונד למנה עיקרית. 

15-17 Blandford St

 

Canton Arms

גסטרו פאב. בכל שעה של היום תתקבלו בברכה עם תפריט אנגלי עונתי טיפוסי שעשוי בקפידה (ועל כן שמו יצא למרחקים) ובירה לצידו. 

מומלץ: פאי אנגלי טיפוסי (בחורף) ונקניקיית הבית (בקיץ)

מחיר: עד 20 פאונד למנה

177 South Lambeth Road

 

עוד על המפית:

כל השפים: 
עינת אדמוני - ניו יורקשרית פקר ואיתמר סרולוביץ'  - לונדוןיוסי חדד - בוקרשטגל בן משה - ברליןגיל אלעד - בורדוראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזיחיה מולכו - וינה

ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות: 
ניו יורקלונדוןבוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד ניו ג'רזיוינה

 

}