-
מסע לשממה: האימהות השכולות שיצאו לטיול גיבוש וגעגוע
-
ילדים מזדקנים: איך מספרים מחדש את הסיפור של כוורת?
-
אהבה, פרידה ואוכל: גיל חובב על ההורים והבית הקולינרי
-
9 שנים אחרי: שלמה ארצי מוציא אלבום חדש ומנחם
-
זמזום חוצה דורות: האנשים שמעריצים את "כוורת" מאז ומתמיד
-
נוהרים לדירה: עד מתי מחירי הנדל"ן יטפסו? | חיות כיס
-
לאן נעלמו התקציבים לשיקום העוטף? המועצות שהופקרו לבדן
-
הנשיקה הסנסציונית: כבר ראיתם את פרק 5 של "הלוטוס הלבן"?

ליד המפית | השף מני וקנין אוכל את ניו ג'רזי

איפה הכי כדאי לאכול בניו ג'רזי? ההמלצות של השף מני וקנין שהגיע לפני 15 שנים לארה"ב וכיום הוא הבעלים של המסעדות "מישמיש" ו"מרסל" בניו ג'רזי
צפו בפרק המלא | ליד המפית>>
לוקה ולרין ורוברט פנוטסואה, הביאו את בשורת האוכל האיטלקי האותנטי לסצנה במונקלייר לפני 15 שנים. מאז סגרו את "אוסטריה ג'יאטו", שנקראה על שם הצייר המפורסם מפדובה. לפני כשנתיים פתחו את קפה ג'יאוטו. פסטות, פיצות, כריכים ומאפים – הכל תוצרת בית. אל תחמיצו את הלזניה המפורסמת שלהם.
מומלץ: מאפי וכריכי הבוקר.
מחירים: עד 13 דולר לארוחות הבוקר, עד 22.5 דולר למנות צהריים וערב.
42 Church St
השף והבעלים Vu Cao עלה בשנת 97' מויאטנם, עבד בכמה מסעדות ויאטנמיות ופתח את מסעדתו ב- 2004. היא נקראת על שם המחוז בו נולד, צפונית להו צ'י מין. האוכל איכותי ואותנטי, מרק כזה קשה למצוא מחוץ לויאטנם.
מומלץ: מרק פו לכל סוגיו
מחירים: עד 15 דולר למנה
61 Belleville Ave
מקום קטנטן וסודי שם אוכלים המקסיקנים שגרים באזור ומגיש אוכל רחוב זול וטעים אש. טאקוס, בוריטוס, קסדיות ועוד. אם מתחשק לכם אירוע- הם עושים קייטרינג.
מומלץ: קבאנה סנדוויץ' ופסטור טאקו
מחיר: עד 10 דולר
334 Bloomfield Ave
השפית והבעלים הצעירה ריסה מגיד בוייר מגיעה משושלת של קונדיטורים: לסבתא שלה היתה מאפייה בפולין ולהוריה היה עסק לשוקולד. ריסה למדה קונדיטוריה ועיצוב גראפי, עבדה כקונדיטורית בניו יורק וניו ג'רזי, עד שהחליטה לפתוח את המקום שלה שמתמחה, איך לא, במתוקים. הקירות של בית הקפה הם בעצם גלריית אמנות.
מומלץ: סלמי שוקולד, "משוגע לקרמל", וחלב ועוגיות. בנוסף יש גם טאפאסים שונים שהם לא קינוח.
מחיר: עד 12 דולר לקינוח, 24 דולר למגש טעימות לזוג.
349 Bloomfield Ave
מסעדה בתוך אחוזה שנבנתה ב-1916 . הבעלים והמנהל, כריס קנון, היה מסעדן ניו יורקי מצליח שפרש מעסקיו והשקיע את כל מרצו והונו בשיפוץ האחוזה ובאיבזורה בהמון פרטי אומנות. המקום נפתח לסועדים ב-2014. המסעדה מורכבת מ-4 חללים: חדר אוכל: היו בעבר חדרי השינה של האחוזה. מרתף: שימש בעבר הכלא של העיירה וכיום משמש לאירועים. בימי שישי ושבת הוא הופך לאיזור בירות. הספרייה: כיום בר קוקטיילים סטייל שנות ה-20, עם תפריט קל שמתאים להם. הגלריה: בעבר היתה הגלריה של האחוזה וכיום אויסטר בר עם צדפות, יין ומנות קטנות. במרתף היינות יש 600 סוגי יין.
מומלץ: תפריט טעימות
מחיר (במסעדה): ראשונות עד 20 דולר, עד 45 דולר. תפריט טעימות 3 מנות וקינוח ב 84 דולר
110 South St, Morristown
עוד על המפית:
כל השפים:
עינת אדמוני - ניו יורק | שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' - לונדון | יוסי חדד - בוקרשט | גל בן משה - ברלין | גיל אלעד - בורדו | ראם הרץ - בלגרד | מני וקנין - ניו ג'רזי | חיה מולכו - וינה
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות:
ניו יורק | לונדון | בוקרשט | ברלין | בורדו | בלגרד | ניו ג'רזי | וינה
צפו בתכנים נוספים
צפו בתכנים נוספים
-
00:36:22
איך המגזר הכי עני קונה כל כך הרבה בתים? | הדיור החרדיאיך מצליחה אחת האוכלוסיות העניות בישראל לקנות כל כך הרבה בתים ודירות? -
00:03:00
גר בשכירות ושווה 32 מיליארד דולר: מי אתה אסף רפפורט?אחרי האקזיט הגדול בהיסטוריה של ישראל - מייסד ויז הוא השם הכי חם בהייטק -
00:34:00
שחקנית כדורגל מבית חרדי, איך לנצח את זה? | מחיר ההקרבהסמדר כהן שחקנית חרדית מתמודדת מול אמה באשר לזהותה על המגרש ומחוצה לו -
00:12:16
מסע לשממה: האימהות השכולות שיצאו לטיול אקסטריםבתקופה הכי קשה שלהן בחיים הן החליטו לצאת למסע אקסטרים בפיליפינים -
00:39:34
9 שנים אחרי: שלמה ארצי מוציא אלבום חדש ומנחםאלבום חדש לשלמה ארצי אחרי 9 שנים - מה הוא מנסה לומר לנו על הישראליות?